Företagslån Direkt - din möjliggörare

Man i möte som tittar mot kamaran

Har du en stark affärsidé eller ett väl fungerande företag men inte kapitalet att utvecklas i den takt du vill? Kanske är ditt företag i ett skede där du snabbt behöver tillgång till likviditet? Oavsett ditt behov är Företagslån Direkt en möjlighet. Låna upp till 350 000 kronor.

Företagslån Direkt är ett lån för små och medelstora företag. Du kan låna upp till 350 000 kronor med borgen som enda säkerhet. Oavsett om det är för att hantera oförutsedda utgifter, anställa fler, bygga om eller finansiera en större renovering - valet är ditt. Ansök redan idag och se ditt företag växa!

Du behöver

  • expandera din verksamheten,
  • göra en större investering eller
  • öka likviditeten i företaget.

Vi erbjuder

  • lån upp till 350 000 kronor,
  • enkelt att ansöka och
  • du får pengarna snabbt.

Ta tillvara nya affärsmöjligheter med ett företagslån

Vi vet att alla företag har olika förutsättningar och står inför olika utmaningar. Oavsett om du söker en långsiktig investeringen eller om din verksamhet befinner sig i en fas där likviditeten behöver stärkas vill vi att Företagslån Direkt ska vara en möjliggörare.

Få ditt företag att växa 

Är din ambition att se ditt företag växa och bli ännu mer lönsamt? Står du inför en unik möjlighet att utöka din verksamhet, eller satsa på ett nytt område, och det är bara kapitalet som saknas? Då kan lösningen vara ett företagslån. Genom Företagslån Direkt får snabbt tillgång till pengar för att göra verklighet av dina expansionsplaner.

Företagslån som finansieringslösning  

Behöver ditt företag medel för att rusta upp lokaler, reparationer eller för att göra kapitalinvesteringar? Ibland kan det löna sig att låna istället för att ta ur den egna kassan. Både planerade och oförutsedda utgifter kan lösas genom ett företagslån. Förutom att investera i en ny maskin kanske du behöver pengar till en större reparation eller för att köpa reservdelar. Ett företagslån kan också vara ett alternativ när det är dags att köpa in nya datorer eller kontorsmöbler till företaget. Men även när det är dags att renovera eller bygga om lokalerna. Planera dina finanseringar smart.

Lös företagets likviditetsbrist

Ibland kan det vara nödvändigt för ett företag att låna pengar för att undvika likviditetsbrist. Det har både att göra med vilken typ av verksamhet man bedriver och kundernas betalningsförmåga. Genom en bra likviditetsbudget går det delvis att förutse om och när det kan komma att krävas externt kapital så som exempelvis ett företagslån. Oavsett är Företagslån Direkt ett smart och tryggt sätt att få tillgång till likvida medel vid behov.   

Vi kan finansiering för företag

Wasa Kredit är ett dotterbolag till Länsförsäkringar Bank och specialister på finanseringslösningar för små och medelstora företag. Som en del av länsförsäkringsgruppen kan vi erbjuda ditt företag en helhetslösning inom finansiering och försäkring. I över 30 år har vi växt med svenska företagare.

  • Över 30 års erfarenhet av finansering till småföretagare
  • Snabb och personlig service 
  • En del av länsförsäkringsgruppen

Kontakta oss företagslån direkt