Leasa Kia Niro EV

Leasa en kostnadseffektivt tjänstebil och gör ett aktivt miljöval. Kia e-Niro Advance har en räckvidd på upp till 460 kilometer och ger dig en körupplevelse utöver det vanliga.

Kia Niro EV är både en kostnadseffektivt leasingbil och ett aktivt miljöval. Elbilen har en räckvidd på upp till 460 km och passar utmärkt som både tjänstebil samt som fritids- och familjebil. 

Föregångaren Kia e-Niro blev utsedd till Årets Familjebil 2018 av tidningen Motorföraren. Juryn bakom utnämningen lyfte fram miljöval till rimlig kostnad samt storlek, räckvidd och inbyggd säkerhet. Kia Niro EV tar alla dessa egenskaper till nya och optimerade ytterligheter – och kompletterar med några fler. Vad sägs om fjärrstyrd parkering, elektrisk baklucka och Highway Driving Assist 2.0?

Eldriven crossover med snygg design

Niro EV levereras med två körlägen: Eco prioriterar körsträcka före prestanda och håller nere energianvändningen till ett minimum. Med Sport kommer prestandan först och ger dig som gillar att köra bil en tight körupplevelse.

När du bromsar eller sakta ner sparas energi som återanvänds när du  accelererar igen. Du väljer vilken nivå på bromsåtervinning som önskas 
via paddlarna på ratten. Med adaptiv farthållning anpassas inbromsningen automatiskt till fordonet framför bilen.

Kia Niro kommer i en distinkt design där den sexkantiga och breda stötfångaren ger bilen en alldeles egen karaktär som står ut i mängden. De i övrigt raka linjerna ger bilen en soft stilfullhet som förmedlar "jag behöver inte hävda mig för att synas". 

Använd som mobil powerbank

Batteriet på 64kWh är byggt för sträckor på upp till 460 kilometer. Det är utrustat med ett uppvärmningssystem som dels säkerställer jämn start av motorn och dels effektiviserar laddningen under kallare väder. Elmotorn på 204 hästkrafter ger hög prestanda.

Med den innovativa funktionen Vehicle-2-Device kan du dessutom använda bilen som mobil powerbank. Den gör det nämligen möjligt för dig att ladda och driva andra elektriska apparater med din Kia som strömkälla. 

Säkerhet och bränsleekonomisk tystnad

Med en mängd av smart och kraftfull teknik blir körningen både roligare och säkrare, och komforten härlig för alla som sitter i bilen. Autobromsen slår till om föraren missar fotgängare eller andra fordon som kommer i vägen. Som förare kan du vila i den integrerade Head-Up Displayen som projicerar körinformation på vindrutan. Där ser du svänginstruktioner från navigationssystemet baserat på vägen framför dig, den signalerar om du avviker från din fil och visar fordonet som har upptäckts framför dig. 

Kupén erbjuder bekväma, fast stoppade och eluppvärmda säten. Även ratten, klädd i läder, värms upp med el. Premium ljudsystem med surround från Harman/Kardon ger ett skönt ljudtäcke i hela bilen. Nyckelfri start- och stoppknapp samt smart system som kopplar samman din smartmobil med handsfree, musik och trådlös laddning.

Är Kia Niro EV din nya leasingbil?

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. 

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.