Billeasing företag

Företagsleasing av bil är en fördelaktig finansiering av tjänstebilar. Leasa vilken bilmodell du vill.

Företagsleasing på dina villkor

När du leasar bil med oss kan du välja vilken bilmodell du vill. Om du behöver hjälp med att välja kan vi erbjuda dig ett urval av bilmodeller med extra fördelaktiga leasingpaket. Vi hjälper dig genom hela bilaffären och tar fram ett leasingavtal som passar ditt företags behov. Här kan du läsa mer om billeasing och våra erbjudanden.

Vi finansierar tjänstebilen

Att leasa tjänstebil genom oss är smidigt, tryggt och enkelt. Välj bilmodell så återkommer vi med ett leasingförslag.

Våra fördelaktiga leasingpaket

Vi erbjuder förmånliga leasingpaket för ett antal utvalda bilmodeller via Wasa Kredit Edition – försäkring ingår alltid.

Populära bilar att leasa

Vilken bil är du nyfiken på? Lär dig mer om vanliga bilmärken och aktuella bilmodeller att leasa.

Leasa transport- & lastbil

Leasa en transportbil som du använder i tjänsten. Du får en modern och miljövänlig bil och slipper binda kapital.

Därför ska du välja oss

När du väljer oss får du tillgång till vår långa erfarenhet och breda kunskap. Här får du prata med en expert som ger dig lösningar utifrån dina specifika behov så att du kan ta snabba och kloka beslut.

Du kan träffa oss i hela Sverige

Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Umeå, Örebro och kan alltid nås via e-post och mobil. Vi hjälper dig med en finansieringslösning som passar din investering och ekonomi bäst.

Du får en trygg och hållbar partner

Vi ingår i länsförsäkringsgruppen och ser till att du får en trygg upplevelse i din kontakt med oss. Vi verkar tillsammans för en hållbar samhällsutveckling på både ett lokalt och globalt plan.

Du får experter med branschkunskap

Vi har en hel kår av experter med djup och gedigen kunskap om sina respektive branschområden. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att du får den bästa lösningen för dig.