Leasa Hyundai Ioniq 5

Hyundai Ioniq 5 är en stilren och eldriven CUV (Crossover Utility Vehicle) som är riktigt rolig att köra. Bilen laddar snabbt, har härlig körkomfort och tryggheten i många säkerhetsfunktioner. Det gör den till en populär tjänste- och familjebil.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

5 750 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

  • Ioniq 5
  • Effekt motor 77,4 kWh / 228 hk / 350 Nm
  • Tid att accelerera från 0–100 km/h 7,4 sek
  • Räckvidd (prel) 507 km (WLTP)
  • Co2 0 (WLTP)
  • Skatt 360 kr
  • Förmånsvärde 2 680 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2024)
  • 1:a hyra 95 000 kr exkl moms
  • Försäkring Ingår

Ioniq 5 – en sportig CUV som präglas av avancerad teknologi

Om du leasar en Ioniq 5 får du en sportig och stilfull CUV* som är fylld med modern teknologi. Den innehåller teknik som ökar säkerheten samt teknik som underlättar din arbetsdag.

I bilen finns sju airbags och säkerhetssystemet Hyundai Smart Sens, som gör att du åker säkrare på vägarna. Bilen har en digital backspegel och två digitala sidospeglar som ger dig en god överblick över din omgivning under körningen. Med tjänsten Bluelink kan du bland annat se bilens kvarvarande räckvidd och starta/stoppa laddningen via en app i mobilen, vilket gör laddningen smidigare.

Väljer du utrustningspaketet Advanced får du bland annat en ljudanläggning från Bose, läderklädsel, en kamera som visar omgivningen i 360 grader och en Head-up-display som exempelvis visar bilens hastighet på vindrutan.

*En crossover eller CUV, Crossover Utility Vehicle, liknar en SUV designmässigt men baseras i stället på en personbilsplattform.

En rymlig kupé med bra förvaringsmöjligheter

Invändigt är Ioniq 5 rymlig och erbjuder en god körkomfort för dig och dina passagerare. Genom bilens bakre luftventiler och en 2-zons klimatanläggning skapas en god ventilation och temperatur i kupén. Bilen är tyst att köra tack vare den elektriska drivlinan, vilket gör att du kan njuta av tystnaden eller musiken från Bose högtalare.

Bagageutrymmet bak rymmer 527 liter och om du behöver mer utrymme kan du enkelt utöka utrymmet till 1587 liter genom att fälla baksätena.  Det gör att Ioniq 5 erbjuder goda möjligheter till förvaring, både under arbetsdagen och när du ska åka på semester.

Är Ioniq 5 din nya leasingbil?

Boka en provkörning och upplev Ioniq 5 på vägen. Behöver du hjälp att räkna ut förmånsvärde, basbelopp samt restvärde för ditt företag? Kontakta oss direkt eller lägg en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.