Leasa Ford Transit Connect

Nu får bilindustrin bevittna ytterligare ett innovativt framsteg med introduktionen av Ford Transit Connect. Det här är ett mångsidigt fordon som erbjuder en perfekt blandning av effektivitet, funktionalitet och stil. 

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

3 286 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

  • Ford Transit Connect
  • Effekt motor 100 hk / 120 hk
  • Förbrukning 7-7,5l / 100 km (WLTP)
  • Co2 158-170g / km (WLTP)
  • Skatt från 811 kr (E85)
  • Försäkring Ingår
  • 1a förhöjda 46 000 kr ex moms

Ford Transit Connects oöverträffade kombination av effektivitet, stil, komfort och funktionalitet gör den till det perfekta valet för både affärs- och personligt bruk. Dess innovativa batterilösning säkerställer minskade driftskostnader och minskad miljöpåverkan. Den eleganta exteriöra designen utstrålar professionalism och gör ett starkt intryck på såväl kunder som kollegor. Inuti erbjuder Transit Connect en oas av komfort och bekvämlighet, vilket garanterar en trevlig körupplevelse för dig och dina passagerare.

Oavsett om du är en företagare som letar efter ett pålitligt och effektivt jobbfordon eller någon som letar efter en mångsidig och rymlig privatbil, levererar Ford Transit Connect på alla fronter. 

Optimal effektivitet med innovativ batterilösning

Med en ökad betoning på hållbarhet ligger Ford Transit Connect i framkanten av elfordonstekniken. Den innovativa batterilösningen i denna skåpbil sätter nya standarder för effektivitet. Den är utrustad med ett litiumjonbatteri som  ger bilen en imponerande räckvidd samtidigt som den minimerar dess koldioxidavtryck. Säg adjö till täta tankningsstopp och hej till längre resor utan att kompromissa med prestanda.

Elegant exteriör omdefinierar den moderna skåpbilen

Vi kan med tillfredsställelse konstatera att vi lagt tiden för boxiga och oinspirerande skåpbilsdesigner bakom oss. Transit Connect har en elegant och stilren design som gör att den tar plats på vägarna. De strömlinjeformade konturerna återger inte bara estetik utan bidrar också rent funktionellt till en förbättrad aerodynamik, vilket resulterar i minskat luftmotstånd och ökad bränsleeffektivitet. Oavsett om du kryssar genom stadsgator eller ger dig ut på längre resor, kommer den här skåpbilen att stå ut i mängden – inte minst för ditt varumärke om du profilerar den.

Interiör med komfort och praktiska egenskaper

Inuti Transit Connect väntar både komfort och praktiska funktioner. Den rymliga interiören erbjuder gott om takhöjd och benutrymme, vilket garanterar en bekväm åktur för passagerare av alla storlekar. De ergonomiskt utformade sätena ger utmärkt stöd, vilket gör långa körningar till en dröm. Genomtänkta förvaringsfack är strategiskt placerade i hela kabinen, så att du kan hålla dina tillhörigheter organiserade och inom räckhåll. Det här är en interiör så väl genomtänkt att det blir en fristad som sömlöst blandar bekvämlighet och avkoppling.

Bonusar: anslutning, säkerhet och lastutrymme

En av de utmärkande egenskaperna hos Transit Connect är dess avancerade anslutningsmöjligheter. Med integrerade infotainmentsystem och smart teknik kan du smidigt manövrera samtal och kontakter med kunder och familj när du är på språng. Du synkroniserar enkelt din smartphone för att få åtkomst till navigering, musik och handsfreesamtal, så att du håller dig uppkopplad och underhållen när du vistas i bilen.

Säkerhet har högsta prioritet i den här skåpbilen. Den kommer med en rad intelligenta förarassistansfunktioner, såsom filhållningshjälp, dödvinkelövervakning och adaptiv farthållare, som hjälper dig att förhindra olyckor och håller dig och dina passagerare säkra.

Transit Connect utmärker sig också när det kommer till lastutrymme. Oavsett om du behöver transportera varor för ditt företag eller utrustning för ett helgäventyr, erbjuder Transit Connect ett flexibelt och anpassningsbart lastutrymme. Med fällbara säten och justerbara förvaringsfack kan du optimera utrymmet för att rymma en mängd olika föremål med lätthet.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.