Leasa Subaru Outback

Subaru Outbacks nya modell är över förväntan. Det enda som är kvar av tidigare modeller är dess välbekanta uttryck. Allt annat är nytt.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

4 380 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som leasar genom företaget. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning.

Till kontaktformulär

  • Subaru Outback
  • Bränsle X-Fuel etanolkonvertering. Bensin eller etanol
  • Förbrukning 8,6 l/100 km blandad körning (WLTP)
  • Acceleration 10,2 (0-100 km/h) sek
  • Max effekt 169 hk
  • Skatt 1 262 kr
  • Förmånsvärde 3 534 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2024)
  • 1:a hyra 66 000 kr ex. moms
  • Försäkring Ingår

Subaru Outback är en bil som täcker upp för höga krav på säkerhet, smarta funktioner och en fantastisk komfort. Det ska vara enkelt att ha bil, och Subaru har sett till att möta upp på de vanliga vardagsutmaningarna. I Subaru Outback sitter styrkan i detaljerna och visar att användbarhets­proffsen gjort läxan och gjort en bil som möter upp på verkligheten.

Smartness ut i detaljerna

Vad sägs om en baklucka med sensor som gör att du enkelt kan ställa in allt från barnvagnar till tunga lådor i bagaget, med en rörelse med armbågen. Bagaget är platt i sin utformning med lättillgängliga handtag att fälla fram baksätena med, vilket ger dig nästan 2 kubik lastutrymme. När du vill stänga bakluckan kan du stänga den, eller stänga och låsa den. 

Subaru Outback har inbyggda takräcken i sina takrails och du når dem enkelt genom att stå på den platt utformade tröskeln som finns jämte passagerar- och förarsätena. Fäll bara ut räckena över taket och fäst tryggt med de integrerade öglorna på vardera sida av bilen.

Nya Subaru kommer med strålkastare helt i led med en teknik som ger vitare och mer effektivt ljus med bredare ljusbild, men med mindre energiförbrukning. De följer rattens rörelser vilket leder till att du har ljuset med dig även i kurvorna. Helljuset är automatiskt och adaptivt vilket leder till att du har tillgång till ständigt ljus utan att blända dina mötande medtrafikanter.

Möt framtiden med miljövänligare drivmedel

Outback erbjuder dig XFuel-paket som tillval. Det innebär att du kan tanka och köra på biobränslet etanol. Etanol tillverkas idag till största delen av förnyelsebara produkter från livsmedelsindustrin som annars skulle slängas eller brännas upp. Vägtrafikskatten för nya Outback med E85-paket blir 1 262 kronor per år.

Subaru Outback med XFuel-paketet kan köras på både E85 och bensin. Motorn klarar av valfri blandning mellan bensin och E85 och anpassar sig till den blandning som för tillfället finns i bränsletanken.

Säkerhet för både dig och dina medtrafikanter

Alla Subarus bilar har fyrhjulsdrift. För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper.

Du har också extra trygghet med Eyesight som ökar säkerheten för både de som befinner sig i bilen, och till människor, djur och miljö utanför bilen. Bilen kommer med ett par extra kameror som skannar av och anpassar sig till omgivningen för att öka säkerheten i din körning. Du får information via den stora displayen, men också via tydliga vibrationer i ratten. Utöver det finns autobroms, adaptiv farthållning och filkörningsassistans.

Skulle olyckan ändå vara framme larmar bilen automatiskt till SOS alarm med den inbyggda funktionen för E-call.

Komfort både fram och bak

Den komfortabla inredningen kommer med säten med utvecklat sidostöd och en längre sittyta, som ger bra stabilitet för både rygg och lår. Både för- och baksäten har inbyggda värmezoner och du kan till och med justera ryggstödets lutning i bak.

Den stora 11,6-tums pekskärmen är tänkt att underlätta din körning med tydlig information med ett användaranpassat gränssnitt. Snabbknappar gör att du enkelt kan navigera dig fram till de önskade funktionerna. Självklart kompatibelt med såväl Apple CarPlay som Android Auto.