Leasa Peugeot Partner Pro L1

Med nya Peugeot Partner Pro får du en transportbil som erbjuder bra arbetsmiljö och smart ekonomi. Helt enkelt en pålitlig samarbetspartner.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

3 750 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som leasar genom företaget. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

 • Peugeot Partner Pro
 • Effekt motor 100 hk / 250 Nm
 • Förbrukning Från 5,5 l/100 km blandad körning (WLTP)
 • Co2 145 g/km (WLTP)
 • Skatt 10 560 kr
 • Förmånsvärde Transportbil
 • 1:a hyra 56 000 kr ex. moms
 • Försäkring Ingår

Är Peugeot Partner Pro din nya arbetskamrat?

En transportbil ska tåla tuffa tag. Den ska vara lätt att lasta och lossa. Körglädjen är viktig och bilen ska kännas säker oavsett vägunderlag. Med nya Peugeot Partner Pro får du allt detta plus en transportbil som är byggd med fokus på arbetsmiljö och smart ekonomi. 

Utnämningen till ”International Van of the Year 2019” är ytterligare ett bevis på att Peugeot Partner är en uppskattad transportbil. En av årets nyheter är att bilen varnar när den är överlastad, även på fram- och bakaxeln, vilket  bidrar till säkrare körning och minskar risken för sämre bromsförmåga, onödigt däckslitage m.m.

Nya Peugeot Partner Pro levereras med senaste generationens effektiva motorer, låg bränsleförbrukning och lågt CO2-utsläpp. Den nya 8-stegade automatlådan (EAT8) kan kombineras med både bensin och diesel. Andra uppskattade funktioner är röststyrning och 3D-navigering.

Spara tid och pengar med god planering

Med rätt utrustning i bilen är du väl förberedd. Om du väljer transportbil för första gången eller är inköpsansvarig för företagets vagnpark kan det vara bra att gå igenom svaren till följande frågor?

 • Vad ska transportbilen användas till?
 • Hur långt ska bilen köras?
 • Är underlaget stadsmiljö eller rekommenderas fyrhjulsdrift?
 • Behövs plats för passagerare eller endast för last och verktyg?
 • Vad blir Total Cost of Ownership?

Peugeot Partner Pro finns i flera olika versioner, exempelvis med plats för två Europallar, olika lastlängder och en mängd stuvfack för småprylar och verktyg. Partner är även utrustad med tre sittplatser. Behöver du mer lastutrymme fäller du bara ner ryggstödet på mittenstolen.

Lastöppningen har betydelse

Utöver att lastutrymmet har förstärkt belysning har även plattformen optimerats så att den totala lastvikten kan ökas till 1 000 kg. Sidoskjutdörren har breddats för att ge ännu smidigare tillgång till lastutrymmet. Längst bak öppnas svängdörrarna i 180° och en låg lasttröskel underlättar i- och urlastning. Bakljusen är högt placerade för att skyddas vid en eventuell sammanstötning.

Material och servicedelar lastas ofta in i skåpet efter arbetspasset utan att rengöras. Partner Pro har ett ergonomiskt utformat lastutrymme och är lätt att städa och hålla rent. Du kan även beställa en skyddsklädnad som tillval för att skydda lastutrymmet från repor och stötar..

Säkerhet och arbetsmiljö 

Transportbilen är en del av din eller dina medarbetares dagliga arbetsmiljö. Säker körning och säkrad last med lastöglor är en självklarhet. Med nya Peugeot Partner Pro kan föraren se omgivningen (Surround Rear Vision) på en skärm via två kameror, vilket är extra bra i en transportbil med plåtsidor och inga glasrutor.

Nya Peugeot Partner är utrustad med den senaste generationens strålkastare för att fungera optimalt även under mörkerkörning. För att minska risken för kollision tänds varningsblinkersen automatiskt vid snabb inbromsning. Dimljus är standard på PRO+.Farthållare och fartbegränsare standardfunktioner i nya Peugeot Partner. Adaptiv farthållare är ett tillval, likaså filhållningsassistent, Active Safety Break och trafikskyltsavläsare.

Transportbilens utrustning påverkar kundnöjdheten

Oavsett om du är snickare, målare, rörmokare eller elektriker ska din transportbil fylla dina specifika yrkesbehov. Med rätt utrustning skapas goda förutsättningar att underlätta jobbet och få fler nöjda kunder.Behöver du till exempel en arbetsbänk för att kunna höja din servicegrad? Eller ett kontor?

Flexibla Peugeot Partner Pro skräddarsys efter bransch och företagets specifika behov. Smartmobilen kan anslutas till pekskärmen och även laddas trådlöst. Fäller du ner mittsätet i Peugeot Partner finns en skrivplatta på baksidan av ryggstödet. Där finns också ett förvaringsutrymme som du kan låsa med hänglås. Med rätt utrustning i transportbilen går jobbet smidigare och bidrar även till fler nöjda kunder.

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om modellen kontakta oss.

Blir du nyfiken på nya Peugeot Pro L1?

Oavsett om du är småföretagare eller ansvarig för vagnparken så kan Wasa Kredits edition-paket lösa dina krav och behov. Med billeasing får du en transportbil som kan uppfylla och lösa ditt företags specifika transportbilsbehov. 

Partner Skåp har i snart 20 år uppskattats av yrkesproffsens som en pålitlig transportbil med bra lastkapacitet och ett smidigt format. Leasar du Peugeot Pro L1 med Wasa Kredit ingår försäkringen i priset. Kontakta oss om du behöver du hjälp att räkna eller lägg en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.