Leasa Mazda CX-60 Laddhybrid

Mazdas nya CX-60 är en elegant och kraftfull laddhybrid som tagits fram med föraren i fokus. Med modern teknik och 327 hästkrafter ger den både komfort och körglädje.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad inkl försäkring

5 455 kronor + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

 • Mazda CX-60 laddhybrid
 • Laddhybrid Elmotor med 136 hästkrafter och en fyrcylindrig bensinmotor med 191 hästkrafter
 • Systemeffekt 327 hästkrafter
 • Batteri 17.8 kWh
 • Räckvidd på el 63 kilometer
 • Bränsleförbrukning 1,5 liter/100 kilometer, vid kombinerad körning
 • Växellåda Automat med 8 växlar
 • Skatt 360 kr/år
 • Första hyra 88 000 kr exklusive moms
 • Försäkring Ingår
 • Förmånsvärde 3 338 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2024)

Mazdas CX-60 är en fyrhjulsdriven suv som är snabb och smidig att köra. Med räckvidden på 63 kilometer kan du köra kortare sträckor på enbart el – och tack vare hybridens kraftfulla bensinmotor fungerar bilen utmärkt även för långa körsträckor. Det gör att bilen passar bra både som företagsbil och till familjen. 

En iögonfallande design med modern teknologi

Genom Mazdas tillvalspaket kan du få en interiör och utrustning som passar ditt behov och dina intressen. Du kan exempelvis välja ett paket med högtalare från Bose och en parkeringskamera som visar omgivningen i 360 graders vy. Om du vill kunna se bilens hastighet och få navigationsvägledning direkt på bilens vindruta är det möjligt genom tillvalet head-up display. 

Mazda CX-60 finns tillgänglig i tre versioner: instegsmodellen Exclusive-line, den sportiga versionen Homura, samt Takumi vars interiör är rogivande och uppbyggd av japansk design. Samtliga versioner är smakfulla och väl genomtänkta med modern teknologi, såväl inuti som utanpå.

Mazdas CX-60 är utformad med föraren i centrum

Sett till utrustningen och utformningen av nya CX-60 märks det att Mazda fokuserat på föraren och att erbjuda en härlig körkomfort. Bilen är utrustad med en ny stegvis automatväxellåda för att skapa en jämnare och behagligare acceleration, samt ett system som gör att bilen känns mer följsam att köra i kurvor. Det finns parkeringssensorer både fram och bak på bilen, vilket gör backning och parkering enklare.

Bilen har rattvärme och en kupévärmare som du smidigt styr via en app, vilket gör att du och dina passagerare kan åka varmt och bekvämt även under de kyligaste dagarna. Och för dig som vill köra extra säkert och bekvämt finns ett paket med en kö-assistent och olika autobromsar att välja som tillval.