Leasa nya  DS 3 E-Tense Performance

Hundra procent elektrisk. Kompakt elegans och lyxig interiör. DS 3 E-Tense Performance är en SUV som skiljer sig från mängden.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

5 100 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

  • DS 3
  • Effekt motor 100 kWh / 136 hk /260 Nm
  • Förbrukning Beräknad elkostnad är ca 2 kr/mil
  • Räckvidd/el 575 km (WLTP) i stadskörning
  • Co2 0 (WLTP)
  • Skatt 360 kr
  • Förmånsvärde 2 353 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/6 2024)
  • 1:a hyra 80 000 kr ex. moms
  • Försäkring Ingår

Leasa nya DS 3 E-Tense Performance

Denna kompakta och eleganta SUV är biltillverkarens första fordon som använder hundra procent el som drivlina. Det här är en liten SUV som levereras med två olika drivlinor – en PureTech-bensinmotor på 130 hästkrafter och en helelektrisk version. Den ger dig hela 575 kilometers räckvidd i stadskörning. 

Körupplevelsen består av sofistikerad komfort och överraskande teknik. Ta handtagen till exempel, de gömmer sig i bildörren och dyker upp först när du behöver dem. När du är inom 150 cm känner nya DS 3 av nyckeln och låser upp bilen utan att du behöver ta fram nyckeln.

Kliv in och starta bilen genom att trycka på Start/Stop som sitter på mittkonsolen. Elmotorn drivs av ett batteri som är placerat på plattformen för att ge samma utrymme som i bensin- eller dieselmodellen. Det finns tre körlägen att välja på via reglaget på mittkonsolen. Eko sparar på elbilens räckvidd, sport ger maximal effekt och normal säkerställer maximal komfort.

Kör och parkera med tekniskt smart assistans

Nya DS 3 har utvecklat funktioner som är steg på vägen till självkörande bilar. De gör långkörningar extra smidiga. Bland håller farthållaren koll på farten och avståndet till bilen framför. Samt ser till att bilen ligger i mitten av körfältet. Vid köbildningar stannar bilen när det behövs och startar igen för att rulla vidare.

Nya DS 3 har utvecklat en genomskinlig display som visar all nödvändig information i förarens synfält med teknik som kommer från stridsflygplan. Sensorer och kamera på vindrutan upptäcker hinder på vägen, systemet varnar och bilen nödbromsar automatiskt om föraren är ouppmärksam. Fler säkerhetsfunktioner att nämna är hastighetsbegränsare och som tillval igenkänning av trafikskyltar.

Ingen stress eller svettdroppar när det är dags att parkera, DS Park Pilot parkerar utan att du behöver röra ratt eller pedaler. Håll ner knappen och låt systemet hitta en parkering som matchar bilens storlek.

Koppla av i mörkerkörning

Förväntningarna ökar på en LED-belysning som innehåller namnet Matrix och nya DS 3 levererar. Den senaste generationen ljusteknik (DS MATRIX LED VISION) från DS Automobiles anpassar sig efter körningen. Helljuset aktiveras när vägen är tom och slås om till halvljus vid mötande trafik. Ljustekniken består av 15 självständiga belysningselement som tänds och dämpas beroende på vad som sker i omgivningen.

Ljudsystemet med 12 högtalare ger härliga förutsättningar för att bara njuta eller sjunga med. Pekskärmen är ingången till bilens kontrollknappar. Lägg till bekväma säten, sofistikerade materialval och genomtänkta detaljer som bidrag till en dynamisk körupplevelse. Med fem teman finns alla möjligheter att du kan anpassa din tjänstebil till din egen nya DS 3 E-Tense.

Batteriet laddar 80 procent på en halvtimme. När du lämnar bilen låser den automatiskt och drar tillbaka handtagen igen. Med appen MyDS och funktionen Smart Access kan du även dela bilen med andra.