Leasa CUPRA

CUPRA var tidigare en sportversion av SEAT men lanserades som ett självständigt bilmärke 2018. Prestandamärket står för den nya sortens sportbil med toppmodern teknik och design.

Sportig prestanda och känsla

CUPRA är ett spanskt premiummärke av sportbilar med innovativa lösningar som ger känslan av full frihet när du kör. Användarfokuserad teknik med integrerad uppkoppling och digitala funktioner maximerar körupplevelsen och ökar säkerheten. 

Som ett eget sportmärke har CUPRA hittills lanserat tre bilmodeller – CUPRA Ateca som lanserades i Sverige vintern 2018 samt CUPRA Leon och CUPRA Formentor som lanserades 2020. 

CURPA Formentor erbjuder den starkaste av CUPRA:s höga prestanda och finns både som bensinbil och laddhybrid. Med en högprestandamotor på 310 hk, en topphastighet på 250 km/h och ett mäktigt motorljud utlovas en sportig körupplevelse utöver det vanliga. 

Leasa CUPRA med förmånliga villkor

Är du intresserad av att leasa en CUPRA? Vi hjälper dig att upphandla din nya leasingbil till bra villkor. 

Förmånlig billeasing för företagare genom Wasa Kredit

  • Du får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet.
  • Du kan byta leasingbil när du vill under löptiden.
  • Rabatt på bränsle och däck.
  • En fördelaktig bilförsäkring.
  • Märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.


Läs mer om billeasing