Leasa elbil och hybrid

Leasa elbil med oss. Vi erbjuder prisvärda leasingpaket oavsett vilken bil eller modell som du eller dina medarbetare är intresserade av. 

  • Du väljer bilmodell
  • Fördelaktig bilförsäkring ingår
  • Rabatt på bränsle och däck

Kontakta mig för offert


Fördelar med leasing av elbil

Fördelarna med leasing av elbil för dig som företagare är många. Du slipper först och främst att binda upp eget kapital då du inte behöver ta ett billån eller göra ett stort inköp. Du kör en ny och säker elbil som är billig i drift, vänligare mot miljön och kräver mindre underhåll än fossildrivna bilar. 

Se alla elbilar här

Leasing av hybrid

Leasing av en hybridbil är ett enkelt sätt att finansiera din tjänstebil på som företagare. Du behöver inte gå in med företagets egna medel eller ta ett stort lån. Hybridbilen går på både el och bensin eller diesel. Räckvidden är lång - du kan åka många mil utan att fylla på med bränsle. 

Du väljer bilmärke och modell

Du eller dina medarbetare kan leasa valfri elbil eller hybrid, vi är märkesoberoende och hjälper er till ett tryggt och bra avtal genom upphandling och finansiering. Våra kontaktpersoner är branschkunniga och engagerade. 

Vi kan också erbjuda fördelaktiga leasingpaket med utvalda och prisvärda elbilar, som vi kallar för Wasa Kredit Edition.