Enkla och snabba kreditbeslut med Bizzdo

Vi fokuserar på att göra din vardag enklare. Via Bizzdo kan du enkelt och automatiserat uppdatera oss om din verksamhets finansiella situation.

Bizzdo ser till att vi får den information vi behöver för att fatta snabba beslut baserade på din aktuella finansiella data. Detta ger dig en mer rättvis bedömning och bättre lånevillkor.

Kom igång med Bizzdo

Snabbare beslut med rättvisa villkor

Med Bizzdos automatiserade tjänst får vi snabbt den information vi behöver vid en ny kreditansökan. Detta gör att vi kan ge dig ett snabbt kreditbeslut, så att du kan fokusera på din verksamhet. Fördelen är att vi kan hålla samma tempo som du när behovet av kapital uppstår.

Fokus på affären – helt automatiskt

Du kopplar enkelt ditt bokföringssystem till Bizzdo på några minuter, och de tar hand om resten. Du slipper lägga tid och resurser på att skapa och underhålla rapporter till oss. Rapporteringen blir helt automatiserad, vilket innebär att du kan fokusera på det som skapar värde – din affär.

Transparens och full kontroll

Tydlighet och transparens är grunden för en god affärsrelation. Du har full kontroll över vem som får tillgång till din data. Genom ett enkelt godkännande från dig hanteras den ekonomiska rapporteringen automatiskt.

Kom igång med Bizzdo

Frågor och svar

Du äger din data och har full kontroll. Den delas inte med obehöriga.

Tjänsten är gratis för dig som är kund hos oss på Wasa Kredit. I samband med att du godkänner en åtkomstförfrågan från oss bjuder vi dig på ett Bizzdo Plus-konto i 12 månader. Ordinarie pris för denna tjänst är 99 kronor per månad.

Med Bizzdo Plus kan du hitta nya kunder, analysera din omvärld, bevaka dina leverantörer, värdera företag, ta en kreditupplysning eller bara följa de företag som intresserar dig. Dessutom kan du som företagare analysera din prestation i realtid och bjuda in din styrelse, din ledningsgrupp eller andra intressenter att ta del av denna information. Läs mer om Bizzdo Plus.

När du godkänner en förfrågan om åtkomst från Wasa Kredit, kommer vi att få tillgång till din resultat- och balansräkning.

Genom att koppla ditt bokföringssystem eller ladda upp din bokföringsfil (SIE-fil 2, 3 eller 4) via ovanstående länk godkänner du automatiskt att Wasa Kredit får ta del av din information under 30 dagar. Du kan själv administrera vem som har tillgång till din data genom att logga in på bizzdo.se.

Om ditt affärssystem inte går att koppla kan du enkelt ladda upp din bokföringsfil (SIE 4).

I dagsläget kan du koppla Fortnox, Visma eEkonomi och Björn Lundén.