Leasa Mercedes E-klass Kombi

Mercedes E-klass kombi är ett utmärkt val för dig som värdesätter stil, prestanda och säkerhet. Oavsett om du pendlar till jobbet eller ger dig ut på en längre bilresa kommer den här bilen att överträffa dina förväntningar. 

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

6 720 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

 • Mercedes E-klass Kombi
 • Effekt motor 204 hk / 129 hk / 550 Nm
 • Förbrukning 0,6 l / 100 km (WLTP)
 • Räckvidd/el 112 km (WLTP)
 • Co2 13g / km (WLTP)
 • Skatt 360 kr
 • Förmånsvärde från 3 976 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2024)
 • Försäkring Ingår
 • 1a förhöjda 100 000 kr ex moms

Leasa Mercedes E-klass Kombi

Mercedes E-klass kombi är utrustad med toppmodern teknik som säkerställer en mjuk och bekväm körning. Med sin kraftfulla motor och avancerade fjädringssystem ger denna bil en körupplevelse utöver det vanliga. De innovativa säkerhetsfunktionerna, som övervakning av döda vinklar och körfältsassistent, ger trygghet på vägen.

Elegant och sportig design

Det märks att man lagt en del kärlek på designen, Mercedes E-klass kombi är en perfekt blandning av elegans och sportighet. De eleganta linjerna och aerodynamiska formen ger den ett dynamiskt utseende, medan kromdetaljerna ger en sofistikerad touch. LED-strålkastarna och baklyktorna förbättrar inte bara sikten utan gör även att bilen tar sin rättmätiga plats på vägarna.

Med fokus på kvalitet, ergonomi och komfort

När du kliver in i Mercedes E-klass kombi möts du av lyx och rymd. De högkvalitativa materialen och fokuset på detaljer skapar en förfinad atmosfär. De ergonomiska sätena ger utmärkt stöd, vilket säkerställer en bekväm resa för både förare och passagerare.

Varför välja Mercedes E-klass kombi?

Spjutspetsteknik: Mercedes E-klass kombi är fullspäckad med avancerade funktioner, inklusive ett högupplöst infotainmentsystem och röststyrning.

Gott om lastutrymme: Med sin generösa lastkapacitet är den här bilen perfekt för dig som behöver extra plats.

Överlägsen prestanda: Den kraftfulla motorn och lyhörda hanteringen gör Mercedes E-klass kombi till en fröjd att köra.

Fokus på säkerhet: Mercedes-Benz är känt för sitt engagemang för säkerhet, och E-klass kombi är inget undantag. Den är utrustad med en rad säkerhetsfunktioner för att skydda dig och dina nära och kära på vägen.

Mercedes E-klass kombi är ett utmärkt val för dig som värdesätter stil, prestanda och säkerhet. Oavsett om du pendlar till jobbet eller ger dig ut på en bilresa kommer den här bilen att överträffa dina förväntningar. Oavsett om du letar efter en praktisk familjebil eller en statusbil för de mer formella sammanhangen, är Mercedes E-klass kombi ett utmärkt val.

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

 • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
 • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
 • får rabatt på bränsle och däck
 • får en fördelaktig bilförsäkring.

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.