Fordons­finansiering

Erbjud avbetalning, leasing och lån till privat- och företagskunder som vill köpa bil, mc, husvagn, husbil eller annat registrerbart fordon.

 • Kontaktperson insatt i din bransch
 • Säljstöd, skyltning och kampanjupplägg
 • Förenklad affär med digitala säljverktyg

Anmäl intresse för samarbete


Erbjud trygg fordonsfinansiering

Att köpa bil, båt eller husbil är en stor investering. Många kunder föredrar att dela upp kostnaden över en längre tidsperiod. Med trygg finansiering som alternativ till kontant betalning kan fler kunder handla hos dig.

Så snart avtalet är underskrivet sköter vi resten. Du får betalt, vi tar hand om fakturering och administration. 

Fordonsfinansiering steg för steg

1

Sälj med finansiering

Erbjud leasing, avbetalning eller lån som alternativ till kontant betalning direkt i butik, mässhall eller bilhandel.

2

Kreditbesked med en gång

Gör kreditansökan enkelt i Mina Sidor och få besked direkt om kunden är kreditvärdig. Avtalet skrivs ut på plats. Har du frågor får du hjälp av våra innesäljare.

3

Snabb betalning från oss

När kunden har signerat avtalet tar vi över fakturering och administration. Du får snabbt betalt av oss och kan lägga all fokus på din försäljning. 

Leasing, avbetalning eller privatlån?

Avbetalning

Avbetalning är en form av kreditköp som passar privatkunder och näringsidkare som vill betala för fordonet i efterhand. Betalningen delas upp i flera delbetalningar som fördelas över en viss tidsperiod. Du som bilhandlare slipper vänta på betalning. När avtalet är undertecknat och klart tar vi hand om resten.

 • Fordonsavbetalning används för både oregistrerade och registreringsbara fordon
 • Fordonet används som säkerhet
 • Räntan är avdragsgill i deklarationen

Leasing 

Leasing är en långtidshyra som betyder att kunden får hjälp att finansiera bilen utan att äga den. Vi köper fordonet och kunden använder det. Du får pengarna direkt efter avslutad affär och vi tar hand om administration. För näringsidkare är leasing ett effektivt sätt att frigöra kapital och stärka kassaflödet. 

 • Du kan sälja fler nya fordon med extra utrustning
 • Kunden kör fordonet under en tidsperiod utan att binda eget kapital
 • Kunden får en modern bil med komplett serviceavtal

Lån för privatkunder

Lån för privatperson är ett blancolån. Det betyder att det är ett lån utan säkerhet i något objekt. Du kan erbjuda lån till privatkunder som har god totalekonomi utan betalningsanmärkningar. Räntan är generellt högre på blancolån på grund av att det inte finns någon säkerhet i något objekt. 

 • Hela beloppet kan belånas
 • Kunden kan när som helst lösa lånet eller betala in extra amorteringar
 • Räntan är avdragsgill i deklarationen

Vill du samarbeta med oss?

Med oss får du en långsiktig och engagerad samarbetspartner med över 20 års erfarenhet av finansiering. Din personliga kontaktperson är insatt i branschen och din lokala marknad.

Du och dina säljare blir utbildade i vårt välbeprövade koncept som består av skräddarsydda erbjudanden. Vi hjälper till med allt som ni behöver för att komma igång, exempelvis säljteknik och butiksskyltning.

Vårt digitala säljverktyg Mina Sidor förenklar också din affär. På ett och samma ställe kan du göra kreditförfrågningar, räkna på olika avtal samt hålla reda på offerter och avtal.