Askås

Askås e-handelsplattform är utvecklad och designad med e-handlarna och slutkonsumenterna i fokus. Funktionsrikedom, användarvänlighet, stabilitet, bredd och djup. Förverkliga målsättningen för din e-handelssatsning oavsett omfattning eller bransch.

Om Askås som e-handelsplattform

Värmländsk trygghet och kompetens kombinerat med 25 års erfarenhet och ett lösningsorienterat grundtänk. När du väljer Askås ger du dig själv möjlighet till skalbar tillväxt på kort och lång sikt.  

Askås e-handelsplattform är komplett utvecklad av oss och levereras som SAAS (Software As A Service). Vi sköter teknik, funktioner och integrationer. Du fokuserar på dina produkter, din försäljning och att vårda dina kundrelationer. 

Flera av Sveriges ledande e-handlare jobbar med Askås som e-handelsleverantör. CAIA Cosmetics, Care of Carl, Teknikproffset och Proteinbolaget är bara några exempel. 

Läs mer på Askås hemsida

Så installerar du vår checkout

Som partner till Askås kan du med vår betallösning erbjuda faktura, leasing och hyra direkt i kassan. Det krävs bara två steg för att börja använda checkouten: 

1

Kontakta oss för att skapa ett konto.

2

Prata med din kontakt hos Askås för att aktivera Wasa Kredit Checkout.

Vi hjälper dig komma igång

Vill du erbjuda finansiering i e-handeln men är osäker på hur ni ska börja eller hur implementationen går till? Fyll i formuläret så bokar vi ett möte där vi demonstrerar e-handelskassan och går igenom det tekniska.