Adaptive Shop

Adaptive Shop är en skalbar e-handelsplattform som ökar din försäljning och närvaro online genom smarta och funktionella appar. Vår checkout finns tillgänglig hos Adaptive Shop som en färdig applösning.

Om Adaptive Shop som e-handelsplattform

Adaptive Shop är en e-handelsplattsform som tagits fram med utgångspunkt av att butiker har olika behov även inom e-handel. Idag kan plattformen erbjuda över 100 appar såsom returhantering, automatiska rekommendationer, offertfunktionalitet och nu även en färdig integration till Wasa Kredit betallösning.

Adaptive Shop anpassas efter butikens behov för stunden – och det stora utbudet av funktionalitet säkrar att lösningen även passar morgondagen. Apparna hjälper din butik att lära känna dina kunder, öka varumärkeskännedom och underlätta i det dagliga arbetet.

Adaptive Shop erbjuder även ett driftsupplägg med övervakning som innebär ett stort och proaktivt ansvar gällande både drift och säkerhet.

Läs mer på Adaptive Shops hemsida

Så installerar du vår checkout

Som partner till Adaptive Shop kan du med vår betallösning erbjuda leasing och hyra direkt i kassan. Det krävs bara två steg för att börja använda checkouten: 

1

Kontakta oss för att skapa ett konto.

2

Prata med din kontakt hos Adaptive Shop för att aktivera Wasa Kredit Checkout.

Vi hjälper dig komma igång

Vill du erbjuda finansiering i e-handeln men är osäker på hur ni ska börja eller hur implementationen går till? Fyll i formuläret så bokar vi ett möte där vi demonstrerar e-handelskassan och går igenom det tekniska.