Leasa Tesla Model Y

Tesla Y, en familjebil i sportförpackning med massor av körglädje. En bil som materialiserar de synergier som uppstår när säkerhet möter ren sportkänsla.

Tesla Y består av två stora sammansvetsade plåtar. Metoden kallas megacasting-teknik där man frångår de många karossdelarna till förmån för färre och större. Det ger bilen ökad säkerhet och bättre väghållning som förstärks ytterligare av den digitala styrningen.

Tesla Y kommer med tre valbara specifikationer

  • Performance
  • Long Range AWD
  • Bakhjulsdrift

Minimalistisk stilfullhet

Interiören i Model Y är avskalad och ren. Tesla har valt bort det traditionella mätarklustret framför ratten, allt du behöver finns på den 15 tum stora liggande skärmen i mitten av bilen. Gränssnittet är snabbt och intuitivt och kompletteras upp med röststyrning. Till och med ratten är fri från knappar förutom ett tumreglage för tummen på varje sida. Stilrent var ordet.

Teslas sportiga och nätta exteriör till trots möter bilen upp på familjekraven med ett bagageutrymme som sväljer det som behövs när familjen ska ut på långresa. Varje säte i baksätet kan fällas ner vilket gör bagageutrymmet flexibelt – och smidigt då bagageutrymmesgolvet är lågt och väldisponerat för in- och urlastning.

Bästa laddinfrastrukturen

Tesla ser till att bana väg för dig som elbilsförare. De erbjuder mängder av laddstolpar vid så kallade Supercharger-stationer med riktigt hög laddeffekt. Den helt elektriska Tesla Y är lätt och smidig att ladda och du laddar upp till 241 kilometer på 15 minuter.

Säkerhet i världsklass

Tesla designar och tar fram sina bilar med säkerhet i fokus. Tesla Y innehar en 5-stjärnig säkerhetsklassning av Euro NCAP och fick priset Bäst i klassen i kategorin Liten suv.

Batteripaketets position och vikt minskar risken för att bilen välter och förbättrar väghållningen.

Kollisionsskydd med en patenterad konstruktion av sidotrösklarna ger ett chassi som skyddar passagerare och batteri vid kollision.

Den styva karossen reducerar risken för att föremål tränger in i kupén.

Deformationszoner, det vill säga, större och tomma utrymmen fram och bak skapar skyddsmarginaler vid kollision och minskar risken för personskador.

Avancerade krockkuddar. Tesla nyttjar det extra utrymmet i kupén till mer avancerade krockkuddar som skyddar passagerare vid kollision.

Trygg med förarassistans

Du får kamerabilder från döda vinkeln när du svänger och förarassistans när du parkerar. De åtta kamerorna med fantastisk bildåtergivning ger dig 360 graders sikt och hjälper dig att upptäcka fotgängare, cyklister och andra fordon i närheten. Med Teslas Autopilot-teknik, autobroms, kollisionsvarnare, döda vinkel- och körfältsstöd får du hjälp att undvika kollisioner helt eller i alla fall minska risken för allvarligare olyckor. 

Vi reserverar oss för felskrivningar, för dagsaktuell information om bilen kontakta oss eller din bilhandlare.  

Förmånlig billeasing för företagare genom Wasa Kredit

  • Du får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet.
  • Du kan byta leasingbil när du vill under löptiden.
  • Rabatt på bränsle och däck.
  • En fördelaktig bilförsäkring.
  • Märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?

Mer information

Är objektet redan beställt?

Bifoga gärna beställningen nedan.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.