Leasa Fisker Ocean

Fisker Ocean förenar dynamik, förarupplevelse och miljömedvetenhet. Med en imponerande räckvidd på hela 707 kilometer, en acceleration från 0-100 km/h på enbart 3,9 sekunder och en topphästkraft på 564, sätter denna SUV en ny standard för e-mobilitet.

Utrustad med den senaste tekniken tar Fisker Ocean en frontposition när det gäller elbilsinnovation. Dess unika SolarSky-tak samlar in och omvandlar solens strålar till ren energi som kompletterar bilens batteridrift. Under ideala förhållanden kan systemet alstra upp till 3 200 utsläppsfria kilometer årligen – drivet enbart av solenergi.

Din Fisker Ocean fungerar även som en mobil energireserv. Tack vare PowerBank-systemet kan bilens batteri utgöra en multifunktionell strömkälla. I nödsituationer kan PowerHouse-tekniken till och med försörja ditt hem med el i upp till en vecka.

Sportig och elegant exteriör

Fisker Ocean drar till sig blickar med sin distinkta design. Den är ungefär 4,8 meter lång, nästan 2 meter bred och är ungefär 1,6 meter hög beroende på hjulval. Den sportiga silhuetten kompletteras av slanka linjer och moderna detaljer, vilket ger den ett sofistikerat och modernt utseende.

Tillsammans med Smart Traction-systemet, som förbättrar bilens väghållning, ger det Fisker Ocean en känsla och prestanda som liknar en sportbil mer än en traditionell SUV.

Interiör: Harmoni av lyx och smart teknik

Interiören i Fisker Ocean erbjuder en komfortnivå som matchar dess sofistikerade exteriör. Här hittar vi den innovativa Revolve-mittskärmen, som smidigt kan roteras mellan ett stående och ett liggande läge, anpassat för olika användningsbehov.

Med hjälp av Fisker-appen håller du dessutom ständigt kontakten med din bil via din smartphone. En självklarhet i en modern bil av idag.

För dig som värdesätter prestanda och stil

Fisker Ocean representerar inte bara framtiden för e-mobilitet, utan den är ett tydligt exempel på hur teknologi, design och hållbarhet kan kombineras till ren perfektion. För den medvetna konsumenten som värdesätter prestanda och stil är Fisker Ocean det självklara valet.

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

  • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
  • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
  • får rabatt på bränsle och däck
  • får en fördelaktig bilförsäkring

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.