Billeasing

Billeasing genom Wasa Kredit

Billeasing är ett enkelt och förmånligt sätt för dig som företagare att skaffa bil utan att binda kapital. Du väljer bil och märke och vi säkerställer att du får ett prisvärt leasingpaket. Leasar du bil hos oss får du dessutom en kontaktperson som stöttar dig med alla frågor kring leasing och hjälper dig när leasingperioden är över. På så sätt blir det enklare och smidigare för dig.

Funderar du på att leasa en Tesla?

Leasa Tesla genom Wasa Kredit

Leasar din Tesla via oss. Då kan du vara säker på att det blir till rätt förutsättningar – både under själva leasingperioden men också när det är dags att byta bil. Ta del av vårt Edition-paket Tesla Model S 90D för en trygg och långsiktig resa.

Vanliga frågor om
billeasing

Transportstyrelsens offentliga register kan du få information om fordonet, om den är på kredit samt hos vilket kreditbolag. Om fordonet är köpt på kredit hos Wasa Kredit innebär det att vi har ett äganderättsförbehåll och rätt till fordonet, innan skulden är löst.

Om du är intresserad av att köpa detta fordon föreslår vi att du och nuvarande ägaren besöker ett bankkontor och genomför transaktionen för att lösa krediten i sin helhet innan ett ägarbyte kan ske.

Observera att vi inte kan lämna ut information om fordonet till någon annan än de som står på lånet, alternativt har fullmakt.

Vi leasar ut alla bilmärken. Säljaren ska vara en registrerad bilhandlare. Även nya bilar och bilar som inte är momssmittade går bra att leasa.

Billeasing är en form av långtidshyra av bilar. Den som finansierar bilköpet är leasegivaren, som köper bilen och upplåter den till företaget med full nyttjanderätt.
Leasingavgiften betalas månadsvis i förskott och är normalt en annuitet bestående av amortering och ränta.
Efter avtalstidens slut finns ett restvärde på den leasade bilen som ni får lösa avtalet med från oss.

Fler frågor och svar