Sitesmart

E-handelsplattformen som ger dig näring och växtkraft för blomstrande affärer. Vi erbjuder en flexibel plattform som ger dig möjligheten att växa med din e-handel

Om SiteSmart som e-handelsplattform

SiteSmart Q tål att jämföras och då inte bara med vår  prissättning. Vi levererar en mycket komplett plattform med funktionalitet som hjälper dig att växla upp och ta kontroll över din e-handel. 

Med SiteSmart slipper du hantera flera verktyg – här får du allt i ett. Vår SAAS lösning ger dig möjligheten att sköta allt från enkel administration med WYSIWYG-verktyg, PIM, nyhetsbrev, blog, sökmotoroptimering till kampanjer från en plats. SitesmartQ är den optimala plattformen för uppförandet av en modern och väloljad e-handel.

Läs mer på SiteSmarts hemsida

Så installerar du vår checkout

Som partner till SiteSmart kan du med vår betallösning erbjuda leasing och hyra direkt i kassan. Det krävs bara två steg för att börja använda checkouten: 

1

Kontakta oss för att skapa ett konto.

2

Prata med din kontakt hos SiteSmart för att aktivera Wasa Kredit Checkout.

Vi hjälper dig komma igång

Vill du erbjuda finansiering i e-handeln men är osäker på hur ni ska börja eller hur implementationen går till? Fyll i formuläret så bokar vi ett möte där vi demonstrerar e-handelskassan och går igenom det tekniska.