Nordisk e-handel

Söker du efter en dynamisk e-handelsplattform som kan växa med din affär? Nordisk e-handel erbjuder stor flexibilitet i sina lösningar och med vår checkout kan du erbjuda leasing och hyra direkt i kassan.

Om Nordisk e-handel som e-handelsplattform 

Oavsett om du startar webbutik för första gången eller är en etablerad e-handlare ser Nordisk e-handel till att leverera den mest optimala plattformen för ditt företag. Du kan välja ett färdigt paket som passar din verksamhet och som du kan växla upp eller skräddarsy en helt egen lösning. 

Tillsammans med sina partner erbjuder de en flexibel e-handelslösning som inte behöver bytas ut, utan som du kan växa tillsammans med. De finns med längst resan och stöttar både med support och med sin kunskap och långa erfarenhet inom e-handel.  

Läs mer på Nordisk e-handels hemsida

partner nordisk ehandel

Så installerar du vår checkout

Som partner till Nordisk e-handel kan du med vår betallösning erbjuda faktura, leasing och hyra direkt i kassan. Det krävs bara två steg för att börja använda checkouten: 

1

Kontakta oss för att skapa ett konto.

2

Prata med din kontakt hos Nordisk e-handel för att aktivera Wasa Kredit Checkout.

Vi hjälper dig komma igång

Vill du erbjuda finansiering i e-handeln men är osäker på hur ni ska börja eller hur implementationen går till? Fyll i formuläret så bokar vi ett möte där vi demonstrerar e-handelskassan och går igenom det tekniska.