Kodmyran

Med sin innovativa och skalbara e-handelsplattform för multikanalhandel ger Kodmyran dig som e-handlare förutsättningarna för att lyckas. Vår checkout finns tillgänglig som plugin.

Om Kodmyran som e-handelsplattform 

Kodmyran Commerce ger dig rätt stöd i alla steg av e-handelsprocessen. Med en flexibel och integreringsbar e-handelsplattform och ett inbyggt affärssystem kan du enkelt skräddarsy din webbshop. Du kan även välja att köra den headless. Oavsett bransch eller om du säljer mot B2B eller B2C finns en lösning för dig. För ett förenkla valet finns tre färdiga paket – BAS, Komplett och Flex. På så vis kan du enkelt uppgradera med fler funktioner i takt med att din e-handel växer.

Utöver en skalbar e-handelslösning erbjuder Kodmyran även en rad olika tjänster för att hjälpa dig förbättra resultatet och nå målet med din webbshop. 

Läs mer på Kodmyrans webbplats

partner kodmyran

Så installerar du vår checkout

Vår checkout finns tillgänglig som plugin för Kodmyran. Det krävs bara två steg för att börja använda tjänsten: 

1

Kontakta oss för att skapa ett konto.

2

Prata med din kontakt hos Kodmyran för att aktivera Wasa Kredit Checkout.

Vi hjälper dig komma igång

Vill du erbjuda finansiering i e-handeln men är osäker på hur ni ska börja eller hur implementationen går till? Fyll i formuläret så bokar vi ett möte där vi demonstrerar e-handelskassan och går igenom det tekniska.