Leasa Ford Explorer AWD Long Range

Den elektriska Ford Explorer AWD Long Range representerar en ny era av elektriska SUV:ar. Med en perfekt balans mellan prestanda, teknologi och miljömedvetenhet, erbjuder den allt du kan önska för både äventyr och vardagskomfort.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

5 978 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

  • Ford Explorer AWD Long Range
  • Effekt motor 340 hk / 679 Nm / 250 kW
  • Räckvidd/el upp till 566 km (WLTP)
  • Co2 0 g (WLTP)
  • Skatt 360 kronor
  • Förmånsvärde 2 653 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2024)
  • 1:a hyra 95 000 kr ex. moms
  • Försäkring Ingår

Den elektriska Ford Explorer AWD Long Range kan sägas representera nästa steg i utvecklingen av SUV:ar, en perfekt mix av avancerad teknologi, robust kraft och miljövänlig prestanda. Denna modell är skräddarsydd för den moderna äventyraren som värdesätter både stil och substans. Med en imponerande räckvidd och state-of-the-art funktioner, erbjuder den här bilen en körupplevelse utöver det vanliga, både i stadsdjungeln och på slingrande landsvägar.

Standardutrustning och teknik: Framtiden är här

Ford Explorer AWD Long Range är laddad med modern teknik. En stor 14,6-tums pekskärm med Ford's SYNC® system förenklar navigation och ger tillgång till smarta reseplaneringsverktyg​. Säkerhetsfunktioner som adaptiv farthållare och en 360° kamera erbjuder både komfort och trygghet på vägarna.

Robust men raffinerad design

Ford Explorer AWD Long Range ståtar med en rätt djärv exteriör som inkluderar LED-strålkastare och en kraftfull grill. Svarta exteriöra dörrhandtag och en elegant bakspoiler fulländar den äventyrliga profilen, vilket gör att bilen smälter in i såväl stads- som lantmiljö.  

En interiör med komfort i varje detalj

Interiören i Ford Explorer AWD Long Range är lika imponerande som dess exteriör. Med funktioner som tri-zons klimatkontroll och ett avancerat luftfiltreringssystem, är varje resa lika bekväm som den är spännande. Den rikliga förvaringen och flera USB-portar höjer standarden för funktionalitet och komfort​​.

Därför är Ford Explorer AWD Long Range det självklara valet

Ford Explorer AWD Long Range kombinerar teknik, komfort och miljövänlighet. Med dess långa räckvidd och högpresterande egenskaper är den inte bara en bil – utan en del av det fundament som ger dig den där extra livskvaliteten. Oavsett om du navigerar stadsgator eller utforskar avlägsna landskap, gör Ford Explorer AWD Long Range varje resa minnesvärd och säker.

Nyfiken på Ford Explorer AWD Long Range?

Boka en provkörning och upplev Ford Explorer AWD Long Range på vägarna. Behöver du hjälp att räkna ut förmånsvärde, basbelopp samt restvärde för ditt företag? Kontakta oss direkt eller lägg en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.

Lägg en offertförfrågan