Leasa XPENG P7

XPENG P7 kommer med egetutvecklat system för förarassistans, tillval av fyrhjulsdrift och räckvidd på upp till 53 mil.

Xpeng P7

XPENG själva tonar gärna ner hänvisningar till modeller och lyfter hellre fram det intelligenta mjukvarusystemet, Xpilot 2.5, med adaptiv farthållare och en röstassistent som du ska kunna beordra göra allt från att öppna fönstren till att ställa in gps:en med.

Trygg och avkopplad körning

Inredningen är både elegant och användarvänlig, med stor skärm för digitala verktyg och en än större pekskärm för infotainmentsystemet. Displayen visar en 360-graders vy runt bilen och du kan se simuleringar av hur omgivningen ser ut. Detta möjliggörs av 14 kameror, 4 radarenheter och 12 ultraljudssensorer. Du får också trafikinformation i realtid, jämte olika varningsmeddelanden.

I kupén bjuder du in himlen med panoramatak och världens toner via ljudsystemet från Dynaaudio. Alla mjukvaruuppdateringar sker självklart direkt över nätet.

Mycket teknik som standard

XPENG P7 är lite av en flaggskeppsmodell med mycket teknik som standard, om än en något avskalad variant av versionen 3.0 som finns i Kina. I den kommer mjukvaran med ett autopilotsystem med avancerade funktioner som möjliggör att bilen kan vara självkörande på vissa motorvägar. Navigation Guided Pilot (NGP) gör att bilen kan accelerera, byta fil, bromsa och till och med köra om andra fordon på egen hand om du knappat in färdvägen navigatorn innan.

XPENG P7 är en nätt bil med sina 4,88 meter, med rena och snabba linjer. Den kommer med fyrhjuls- eller bakhjulsdrift. Den fyrhjulsdrivna versionen två elmotorer, en fram och en bak med en total effekt på 430 hästkrafter. Den ska klara 0-100 km/h på 4,5 sekunder. Med en elmotor och bakhjulsdrift får du nöja dig med 6,9 sekunder. Själva batteripaketet på 80 kWh sitter i golvet.

De båda alternativen samt färg på lack och skinnklädseln är det som går att välja på hemsidan när du ska bygga din bil. Bilen är ännu inte beställningsbar i Sverige men lansering planeras ske under Q1.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?

Mer information

Är objektet redan beställt?

Bifoga gärna beställningen nedan.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.