Leasa XPENG P7

På en stinn elbilsmarknad särskiljer sig XPENG P7 med en perfekt blandning av innovation, design och prestanda. XPENG P7 har ett unikt system för förarassistans, tillval av fyrhjulsdrift och räckvidd på upp till 576 kilometer.XPENG själva tonar gärna ner hänvisningar till modeller och lyfter hellre fram det intelligenta mjukvarusystemet, Xpilot 2.5, med adaptiv farthållare och en röstassistent som du ska kunna beordra göra allt från att öppna fönstren till att ställa in gps:en med.

Trygg och avkopplad körning

Inredningen är både elegant och användarvänlig, med stor skärm för digitala verktyg och en än större pekskärm för infotainmentsystemet. P7:ans instrumentbräda är en dröm för teknikälskaren. Med en omfattande pekskärmsgränssnitt har förarna kontroll vid fingerspetsarna, vilket gör varje körning intuitiv och rolig. 

Displayen visar en 360-graders vy runt bilen och du kan se simuleringar av hur omgivningen ser ut. Detta möjliggörs av 14 kameror, 4 radarenheter och 12 ultraljudssensorer. Du får också trafikinformation i realtid, jämte olika varningsmeddelanden.

I kupén bjuder du in himlen med panoramatak och världens toner via ljudsystemet från Dynaaudio. Alla mjukvaruuppdateringar sker självklart direkt över nätet.

Mycket teknik som standard

XPENG P7 är lite av en flaggskeppsmodell med mycket teknik som standard. Med kraftfulla sensorer och smarta algoritmer känns det som om framtidens körning redan är här. Navigation Guided Pilot (NGP) gör att bilen kan accelerera, byta fil, bromsa och till och med köra om andra fordon på egen hand om du knappat in färdvägen navigatorn innan.

XPENG P7 är en nätt bil med sina 4,88 meter, med rena och snabba linjer. Bilen har en design som är både iögonfallande och funktionell. Dess aerodynamiska kurvor är inte bara till för utseendet – de förbättrar både prestanda och effektivitet. Hjulen är designade för optimal prestanda och minimalt luftmotstånd och bidrar till bilens eleganta uttryck.

Den kommer i både fyrhjuls- och bakhjulsdrift. Den fyrhjulsdrivna versionen två elmotorer, en fram och en bak med en total effekt på 430 hästkrafter. Den ska klara 0-100 km/h på 4,5 sekunder. Med en elmotor och bakhjulsdrift får du nöja dig med 6,9 sekunder. Själva batteripaketet på 80 kWh sitter i golvet.

XPENG P7:s avancerade autonoma funktioner och ett teknikpackat inre, garanterar att du inte bara köper en bil, utan investerar i framtiden.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.