Leasa Volvo V60 Recharge

Volvo V60 Recharge laddhybrid är en bil som passar livet. Med en komfort i en klass för sig och med inbyggda tjänster från Google utgör bilen den saknade pusselbiten för en enklare tillvaro.

Volvo V60 Recharge

I den här bilen möter du världen på ett mer hänsynsfullt sätt utan att förlora i vare sig körupplevelse eller komfort. Du kan dessutom ladda både smart och snabbt med 6,4 kW 2-fasladdaren. Det tar bara tre timmar att ladda från 0 till 100 procent.

Enpedalskörning och fyrhjulsdrift kombinerat ger dig en smidig och kraftfull körupplevelse som gör att Volvo V60 Recharge är ett populärt val för bilägare i hela världen.

Bilinformation

Räckvidd: 91 kilometer på el

Prestanda: 455 hästkrafter

CO2-utsläpp: 17 gram per kilometer

Bränsleförbrukning: 0,8 liter per 100 kilometer

En interiör för människor

Interiören är gjord för människor. Och för djur och natur. Volvo tänker hållbarhet utan att tinga på din komfort. Interiören i V60 Recharge är gjord med hållbarhet som kärna, men med design och komfort som mål. Här hittar du skräddarsydd klädsel i ullblandning, ventilerade säten i nappaskinn och inbyggd tiopunktsmassage för ryggen.

Designen är toppad med en växelspak i kristall och panoramatak som släpper in ljus i den i övrigt rymliga kupén. I den här bilen har man inte sparat på någonting varför Volvo V60 Recharge möter upp på den mest kräsne av bilnördar. Här finns hantverket, kvalitetsmaterialet och rymd – allt för att ge dig en kupéinteriör i toppklass. 

Det sitter i detaljerna

Google utgör ett genomgående nav i de lösningar som implementerats i bilen, smarta appar som de flesta av oss redan använder varje dag vilket gör både gränssnitt och funktionalitet trygga och enkla att använda. Här hittar du

 • Google maps för enkel navigering
 • Google Assistent för snabb hjälp
 • Google Play för att vara ständigt uppdaterad

Annan uppskattad funktionalitet som finns är bland annat luftrenare, fjärrtjänster, heads-up display och förarstöd.

Bower & Wilkins high-fidelity-ljudsystem ger dig en ljudprestanda utöver det vanliga och en musikupplevelse som fyller både bilen och dig.

Trygg och säker körning

Du kör med ständig backup från säkerhetsassistenten som

 • varnar för korsande trafik
 • bromsar automatiskt 
 • hjälper till vid backning, filbyte och parkering
 • håller koll på din vägplacering
 • upptäcker och undviker andra bilar, fotgängare, cyklister och stora djur.

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

 • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
 • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
 • får rabatt på bränsle och däck
 • får en fördelaktig bilförsäkring

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.