Leasa Volvo EX90-electric

Möt Volvos helt elektriska SUV, en högteknologisk skapelse för den stora familjens behov utan att tinga på körglädjen.

Volvo EX90-electric förs tryggt fram på vilka vägunderlag som helst med Safe Space Technology som drivs av lidar. De generösa utrymmena med sju säten och ett bagageutrymme som slukar det mesta bjuder in den stora familjen. Komfort, god användbarhet och trygghet är tre kuggar i det maskineri som gör en bil till en integrerad del av ett enklare liv och den här bilen gör sitt för att möta upp på de behov en familj har. 

Volvo EX90 kommer med ett både snabbt och enkelt infotainmentsystem. Det är dessutom AI-baserat, så när du väljer och klickar sparas det du gör för att hjälpa dig en nästa gång. Alla Google-tjänster aktiveras och uppdateras automatiskt vilket gör att du alltid är i fas med det senaste. 

Kraftpaket i elegant förpackning

Volvo ex90-electric är utrustad med lidar som kontinuerligt skannar av närmiljön framför bilen. Du får en tredimensionell bild av omgivningen som ger dig möjligheten att köra tryggt och kontrollerat. Du har dessutom optimerad förarassistans som hjälper dig med att kontrollera trafik- och körfältsmarkeringar som anpassar hastighet och avstånd till rådande körförhållanden. 

Det här är en bil i lyxförpackning. Designteamet har gjort sitt yttersta för att återspegla bilens kraftfullhet med eleganta linjer och en smäcker frontprofil som signalerar något helt annat än familjebil. För att det här är ett kraftpaket med massor av körglädje, du har en

  • räckvidd på el upp till 600 kilometer
  • laddningstid 30 minuter (snabbladdning 10–80 procent)
  • prestanda 408 hästkrafter
  • acceleration 5,9 sekunder (0–100 km/h)

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

  • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
  • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
  • får rabatt på bränsle och däck
  • får en fördelaktig bilförsäkring

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.