Leasa Volkswagen ID. Buzz

Nu kommer Volkswagen med sin ikoniska folkabuss i en helt ny elektrisk version, ID. Buzz. Finns både som persontransport och gods (Cargo).

Volkswagen ID. Buzz© Matti Blume / Wikimedia Commons / 1Y7A2075

ID. Buzz kommer med en revolutionerande design som möter framtiden i smäckra linjer. Det nya uttrycket vilar i den design som känns igen och som uppskattats genom åren av många stolta ägare till den charmiga folkabussen. Där finns den bekanta karosslinjen med sin eleganta, platta och långsträckta linje som löper hela vägen från fronten till bilens bakdel.

Bilens kompakta proportioner gör den praktiskt användbar i vardagen och riktigt smidig att manövrera även på trängre gator.

Hållbar med lusten synlig i detaljerna

ID. Buzz produceras helt koldioxidneutralt i hela vägen fram till leverans. Man har tänkt på allt för att möta upp på de förväntningar som finns på hållbarhet hos konsumenterna, med återvunnet material både till sätesöverdrag och takbeklädnad. Om du vill hålla den röda linjen laddar du naturligtvis din bil med grön el.

Bilen är lustfyllt inredd, men också praktisk i sin utformning där de tekniska lösningarna lämnar utrymme för dig att disponera utrymmet mer flexibelt. Du får en rymlig bil med teknik som underlättar såsom visuell kommunikation för dig som förare, med ID. Light, trådlösa uppdateringar och mottagning för trafikinformation i realtid. Det finns över 30 assistentsystem som hjälper dig till halvautomatisk körning.

ID. Buzz Cargo – en helt annan klass av transportbil

ID. Buzz kommer också i en godsvariant, Cargo. Bilen kommer med ett generöst lastutrymme (3,9 m3), och underlättar ditt arbete med effektiv eldrift, modern design och avancerad teknik. Det här är den första bilen från Volkswagen Transportbilar som är utvecklad för 100 procent eldrift.

Med en räckvidd på 425 kilometer och det flexibla och anpassningsbara lastutrymmet kan du använda bilen både till leveranser och mer praktiska användningsområden på arbetsplatsen. ID. Buzz Cargo har ett 77kWh stort batteri, 204 hk och bakhjulsdrift. Du kan snabbladda den med upp till 170 kW.

Vi reserverar oss för felskrivningar, för dagsaktuell information om bilen kontakta oss eller din bilhandlare. 


Är du nyfiken på att leasa en Volkswagen ID. Buzz till ditt företag?

Vi erbjuder förmånlig billeasing för företagare:

  • Du får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet.
  • Du kan byta leasingbil när du vill under löptiden.
  • Rabatt på bränsle och däck.
  • En fördelaktig bilförsäkring.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.