Leasa Subaru Solterra

Oavsett utrustningsnivå är du rustad till tänderna redan med Subaru Solterras grundutförande. Fyrhjulsdrift, 3 års fri service och hösta säkerhet är standarder alla ska ha, anser Subaru.

Solterran är en pigg och snabb liten bil som tar sig fram i de flesta terränger tack vare en grundläggande standard med fyrhjulsdrift. Bilen är byggd med dig som utgångspunkt, och du ska vara säker i din bil, något som återspeglas både i Solterras konstruktion och en förarassistans som vilar i djupa insikter om dig, bilen och omgivningarna. 

Trots bilens relativt nätta uttryck överraskas du av generösa utrymmen i bilens interiör där du kan lasta bilen utan problem i både vardag och semester. 

Trygg och säker på vägarna med 2 elmotorer

Jämte den permanenta fyrhjulsdriften kommer Solterra med två lika starka elmotorer, en som driver det främre hjulparet och en som driver det bakre. Som ett exklusivt skikt på toppen får du X-mode, Subarus greppassistent, som i kombination med elmotorerna ger en kraftutveckling som är unik för elmotorer. 

Bilspecifikationer

  • Max effekt 160 (km/h)
  • Acceleration 6,9 sekunder (1–100 km/h)
  • Räckvidd per laddning WLTP 414–465 km (beroende på modell)
  • Batteri max effekt 71,4

Oavsett vilken utrustningsnivå du väljer har du alltid Subarus förträffliga förarassistans. Den hjälper dig med allt från att upptäcka och varna för fara till att upptäcka en bil eller en cyklist som närmar sig när du ska öppna dörren. 

Du sitter kungligt i Solterras väldesignade förarmiljö som utformats för att göra din körupplevelse till en njutning där ledord som enkelhet, synlighet och användarvänlighet sätter sin tydliga prägel. 

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

  • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
  • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
  • får rabatt på bränsle och däck
  • får en fördelaktig bilförsäkring

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.