Leasa ORA

ORA fokuserar på elfordon och är känt för sina prisvärda men snygga bilar. Man vill skapa bilar som inte bara är miljövänliga utan även prisvärda och tillgängliga.

ORA är ett relativt nytt kinesiskt bilmärke som har gjort sitt avtryck i bilbranschen. Det är ett dotterbolag till Great Wall Motors, som är en av Kinas största biltillverkare. ORA erbjuder för närvarande flera modeller och är ett populärt val hos kunderna på grund av det kompakta formatet och överkomliga prislapp. Det är en av de billigaste elbilarna på marknaden, vilket gör den till ett attraktivt alternativ för den som vill gå över till elbil.

ORA har fått många utmärkelser för sin innovativa och miljövänliga design. 2018 vann ORA R1 Red Dot Award, och 2020 Black Cat iF Design Award för sitt eleganta och moderna utseende.

Trots att det är en relativt ny aktör inom fordonsindustrin har ORA redan gjort betydande framsteg på elbilsmarknaden. Dess fokus på överkomliga priser, hållbarhet och innovativ design har gjort att den fått trogna fans bland konsumenterna.

Leasa ORA med förmånliga villkor

Vi hjälper dig att upphandla leasingbil till bra villkor oavsett vilket fordon eller märke du är intresserad av. Här ser du några av de populäraste bilarna att leasa från ORA.