Leasa Townstar Electric

Nya Nissan Townstar Electric är en populär och kostnadseffektiv företagsbil. Bilen drivs av el, erbjuder ett gott lastutrymme och är smidig att köra i såväl stadsmiljö som på landsväg.Nya Nissan Townstar Electric är en funktionell och tyst skåpbil, som ger dig låga drifts- och ägandekostnader. Med skåpbilens räckvidd på 300 kilometer kan du köra tryggt och utföra dagens arbeten, utan att behöva ladda bilen under dagen.

Fakta om bilen

Räckvidd: 300 kilometer vid blandad körning.
Elmotor: 122 hästkrafter.
Batteri: 45 kWh.
Lastutrymme: 3,9 kubikmeter.

Townstar Electric – en smidig skåpbil med bra lastutrymme

Skåpbilen har ett rymligt lastutrymme med flertalet fästanordningar, som du kan använda för att säkra din last. För dig som behöver ett extra stort och långt lastutrymme, är det möjligt att beställa en version vars passagerarstol går att fälla och som har en skiljevägg som går att vika ihop.

På Townstar Electric finns en skjutdörr både på vänster och höger sida av bilen, samt en tvådelad bakdörr, vilket är en stor hjälp vid lastning. Bilens flertal dörrar, i kombination med det goda lastutrymmet, gör bilen till en smidig transportbil och som ett självklart val för många företag.

En tekniskt moderniserad skåpbil i tuff design

Utvändigt känner du nog igen designen som har kommit att prägla många av Nissans bilar, men hos Nya Nissan Townstar Electric har designen utvecklats och slår nu hål på myten om att en arbetsbil behöver se trist ut. En V-formad grill ger skåpbilen ett tufft och självsäkert uttryck. Och med skåpbilens flashiga strålkastare och varselljus i LED har du god sikt även i de mörkare kvällarna. 

Skåpbilens interiör är stilfull och väl anpassad med teknik som underlättar din arbetsdag. Här har Nissan verkligen höjt ribban för arbetsbilar och moderniserat bilen med teknisk utrustning som tidigare främst funnits i personbilar. Med Around View Monitor får du exempelvis god koll på bilens omgivande miljö vid parkering. Genom monitorns kameror visas bilens omgivning i 360°, vilket gör fickparkeringen betydligt enklare. 

 

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

  • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
  • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
  • får rabatt på bränsle och däck
  • får en fördelaktig bilförsäkring

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.