Leasa Ariya

Nissan Ariya ändrar spelreglerna på SUV-marknaden. Bilens innovativa teknik, hållbarhet och lyxiga bekvämligheter gör den till ett naturligt val för dig som letar efter en banbrytande bil. Med Ariya har Nissan återigen bevisat att de ligger i framkant i bilbranschen.


Nissan har alltid varit en pionjär inom bilteknik, och de har gjort det igen med Ariya, en fantastisk elektrisk SUV. Ariya representerar en ny era av design och ingenjörskonst för Nissan, och den gör redan sitt tydliga avtryck på SUV-marknaden.

Nissan Ariya är en SUV som sticker ut med innovativ teknik och hållbarhet. Det är en helt elektrisk bil med nollutsläpp utan att tinga på den imponerande prestandan. Ariyas avancerade förarassistanssystem gör din körning till en enkel och njutbar upplevelse. 

Helelektrisk med avancerade förarassistanssystem

Nissan Ariya är en helt elektrisk bil, vilket innebär att den avger nollutsläpp, parallellt med att den har en imponerande prestanda. Bilen har med sitt e-4ORCE ett dubbelmotorsystem som ger upp till 389 hästkrafter. Addera 4-hjulsdrift och 443 nm vridmoment och du har den perfekta balansen av kraft och kontroll på vägarna. Batteriet ger upp till 533 kilometers räckvidd, vilket gör det till ett praktiskt val både för dig som vardagspendlare som för dig som utmanas med längre resor. En bonus är att snabbladdningen ger 300 kilometers räckvidd på bara 40 minuter.

Som förare kan du vila i det avancerade förarassistanssystemet. Här får du ProPilot 2.0, som möjliggör handsfreekörning på motorvägar, och e-Pedal, som ger dig möjligheten att köra med en pedal. Funktioner som gör att din körupplevelse med Ariya blir både stressfri, säker och njutbar. Om du aktiverar bilens Intelligent personal-assistent kan du med enkelhet manövrera både musikval och sökningar på google med din röst. Om du har ett smart hem, även det.

Snygg design och högteknologiska bekvämligheter

Ariya har en elegant och modern design, med aerodynamiska linjer och en futuristisk frontgrill. Interiören är lika imponerande, men här har designteamet satsat på en minimalistisk design med fokus på smarta bekvämligheter. Instrumentpanelen har en 12,3-tumsskärm och mittkonsolen en 10,8-tums pekskärm. Bilen har även en tillgänglig heads-up-display, vilket uppmärksammar dig på viktig information utan att du behöver ta blicken från vägen.

Interiören kommer även med lyxiga bekvämligheter som uppvärmda säten, en uppvärmd ratt och omgivande belysning. Kabinen är rymlig och ger gott om benutrymme för alla passagerare. Ariyas lastutrymme är generöst med upp till 16,5 kubik förvaringsutrymme.

Därför ska du välja Nissan Ariya

Sammanfattningsvis är Nissan Ariya ett utmärkt val för dig som letar efter ett hållbart och innovativt alternativ. Bilens helt elektriska drivlina innebär ett nollutsläpp, vilket gör den till ett miljövänligt val. Ariyas avancerade förarassistanssystem gör din körning säkrare och bekvämare. Dessutom gör bilens högteknologiska bekvämligheter och välplanerade interiör bilen till ett nöje att köra.

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

  • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
  • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
  • får rabatt på bränsle och däck
  • får en fördelaktig bilförsäkring

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.