Leasa Mercedes EQE

Mercedes EQE är en fantastisk elektrisk sedan som kombinerar lyx, hållbarhet och banbrytande teknik. Med sin imponerande räckvidd, prestanda och avancerade funktioner är EQE en bil som står ut på elbilsmarknaden.

Mercedes har skapat vågor på elbilsmarknaden med sin EQ-linje, och det senaste tillskottet i familjen är Mercedes EQE. Denna fantastiska elektriska sedan erbjuder en lyxig och hållbar körupplevelse. 

  • 672 kilometers räckvidd vid körning på enbart el (WLTP)
  • Laddar upp till 80 procent på 32 minuter
  • Upp till 460/625 kW/hk

En interiör där lyx möter hållbarhet

Interiören i Mercedes EQE är ett konstverk. Kabinen är rymlig och lyxig, med högkvalitativa material. Framsätena är bekväma och stödjande, och baksätena erbjuder gott om benutrymme för passagerarna. Instrumentpanelen har en stor digital display som rymmer infotainmentsystemet med den senaste versionen av MBUX-systemet, som är intuitivt och lätt att använda. Interiören är också designad med hållbarhet i åtanke, med återvunnet material i hela kabinen.

En snygg och modern profil

Exteriören på Mercedes EQE är elegant och modern, med rena linjer och en sportig profil. Bilen har en låg, sluttande taklinje och en lång motorhuv, vilket ger den ett distinkt utseende. Fronten på bilen domineras av ett stort galler, som är fyllt med sensorer som ger bilen autonoma köregenskaper. Baksidan av bilen har en elegant LED-ljusremsa som löper tvärs över fordonets bredd. Bilen kommer även med 19-tumshjul, som är aerodynamiskt utformade för att minska luftmotståndet och förbättra effektiviteten.

Elektrisk prestanda och banbrytande teknologi

Mercedes EQE står ut med sin elektriska prestanda. Bilen drivs av ett 90 kWh batteri, som kan leverera upp till 672 kilometers räckvidd på en enda laddning. EQE kommer också med två elmotorer, som ger en kombinerad effekt på 402 hästkrafter. Detta gör att bilen kan accelerera från 0 till 100 kilometer i timmen på 3,5–7,3 sekunder. Ytterligare en fördel är bilens 564 lb-ft vridmoment.

Här får du banbrytande teknik, med smart förarassistanssystem och avancerad batteriteknik som ger bilen en imponerande räckvidd och prestanda. Bilens batteri består av 10 moduler som var och en innehåller 72 celler. Batteriet är även vätskekylt, vilket hjälper till att bibehålla dess prestanda i extrema temperaturer. EQE har dessutom regenerativ bromsning, vilket gör att bilen kan återvinna energi vid inbromsning. Detta bidrar till att utöka bilens räckvidd och minska dess koldioxidavtryck.

Vi reserverar oss för felskrivningar, för dagsaktuell information om bilen kontakta oss eller din bilhandlare.  

Förmånlig billeasing för företagare genom Wasa Kredit

  • Du får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet.
  • Du kan byta leasingbil när du vill under löptiden.
  • Rabatt på bränsle och däck.
  • En fördelaktig bilförsäkring.
  • Märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.