Leasa Mercedes EQB

Mercedes EQB är ett bra val för dig som letar efter en lyxig elektrisk SUV som erbjuder imponerande prestanda och avancerade funktioner.

Mercedes-Benz är ett varumärke som kan sägas vara synonymt med lyx och prestanda. Med introduktionen av nya EQB har Mercedes tagit sig in på marknaden för elektriska SUV. 

  • Upp till 504 kilometers räckvidd vid körning på enbart el (WLTP)
  • Laddad upp till 80 procent på 31 minuter
  • Upp till 215 / 292 kW/hk (nominell effekt)
  • 495–1 710 liter bagageutrymmesvolym

Teknik som möter kundkrav av idag

Mercedes EQB är utrustad med en toppmodern elektrisk drivlina som ger imponerande prestanda och effektivitet. Bilen drivs av ett 66,5 kWh batteri som ger en räckvidd på upp till 504 kilometer på en enda laddning. Bilen kan accelerera från 0 till 100 kilometer i timmen på bara 8,5 sekunder och har en topphastighet på 160 kilometer i timmen. EQB är även utrustad med ett snabbladdningssystem som gör att batteriet kan laddas till 80 % på bara 30 minuter.

Modern och stilren profil

Mercedes EQB har en modern och stilren exteriör som är både elegant och sportig. Bilen har en distinkt design som gör att den står ut i jämförelse med andra elektriska stadsjeepar på marknaden. Framsidan av bilen har ett markerat galler som är upplyst med LED-ljus. Bilen har en aerodynamisk kaross som är utformad för att minska luftmotståndet och förbättra köregenskaperna. EQB finns i en rad färger och ytbehandlingar, inklusive metallic och matta färgalternativ.

Lyxig interiör med rymd

Interiören i Mercedes EQB är rymlig och lyxig, med gott om plats för fem passagerare. Bilen har en högteknologisk instrumentbräda som är utrustad med en stor pekskärm som ger tillgång till bilens smarta funktioner. Bilen har även ett panoramasoltak som låter naturligt ljus strömma in i kupén. Sätena är klädda i högkvalitativa material, och bilen har en rad interiörfärger att välja mellan.

Därför väljer du Mercedes EQB

Mercedes EQB gör dig trygg med en mängd avancerade säkerhetsfunktioner och tekniska funktioner. Bilen är utrustad med en rad säkerhetssystem, inklusive adaptiv farthållare, filbytesvarning och döda vinkeln. Bilen har även ett 360-graders kamerasystem som ger en heltäckande bild av bilens omgivning. Bilen har den senaste versionen av Mercedes MBUX infotainmentsystem, som ger tillgång till en rad smidiga funktioner, inklusive röststyrning, navigering och underhållningsalternativ. Bilen har också en rad anslutningsmöjligheter, inklusive Apple CarPlay och Android Auto.

Bilen är idealisk för både familjer och dig som väljer bil för köregenskapernas skull. Dess avancerade säkerhets- och teknikfunktioner ger trygghet och bekvämlighet, medan bilens imponerande räckvidd och snabbladdningsmöjligheter gör den idealisk för långa resor.

Sammanfattningsvis är Mercedes EQB en imponerande elektrisk SUV som säkerligen kommer att tilltala ett brett spektrum av kunder. Med en vidd av funktioner, snygg design och imponerande prestanda är EQB en topputmanare på elbilsmarknaden. Den som letar efter en lyxig elektrisk SUV som erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet bör definitivt överväga Mercedes EQB.

Vi reserverar oss för felskrivningar, för dagsaktuell information om bilen kontakta oss eller din bilhandlare.  

Förmånlig billeasing för företagare genom Wasa Kredit

  • Du får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet.
  • Du kan byta leasingbil när du vill under löptiden.
  • Rabatt på bränsle och däck.
  • En fördelaktig bilförsäkring.
  • Märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.