Leasa Honda e:Ny1

Honda e:Ny1 ger dig revolutionerande batteriteknik för bästa effektivitet och räckvidd, en stilfull design både exteriört som interiört och ett hållbarhetstänk som når ut i detaljerna.

Med Honda e:Ny1 tar bilbranschen ett stort steg framåt i fråga om elektrisk mobilitet. Det här är en bil som omdefinierar och utvidgar begreppet körupplevelse med sin innovativa batterilösning, sin stilfulla design och transformativa interiör. Låt oss ta en närmare titt på varför Honda e:Ny1 är det bästa valet för dig som miljömedveten förare.

Korta fakta om Honda e:Ny1

 • Elmotor med 150 kW/20r hk och 310 Nm vridmoment och en räckvidd på upp till 412 kilometer på en laddning.
 • Utsläppsfri körning med fantastisk prestanda.
 • Infotainmentsystem med 15,1-tums skärm, med Android Auto och Apple CarPlay.
 • Laddning upp till 80 procent på 45 minuter
  (laddningstid uppmätt från 10–80 procent med en laddare på 100 kW).

Revolutionerande batteriteknik

Själva kärnan av Honda e:Ny1 finns i den nydanande batteritekniken som skiljer sig från sina konkurrenter. Bilen har ett högeffektivt litium-luftbatteri som ger en oöverträffad räckvidd på över 412 kilometer på en enda laddning. Denna batterilösning är inte bara mer hållbar utan säkerställer också att du som förare kan njuta av längre resor utan ångesten att få slut på ström. Säg adjö till ångest och anamma en ny era av elektrisk mobilitet.

Honda e:Ny1 sätter en ny standard för elbilsdesign

En titt på Honda e:Ny1 och det blir tydligt att det här är en bil som sticker ut i mängden. Med sin eleganta och futuristiska design återspeglar e:Ny1 elegans och stilfullhet. De mjuka kurvorna, aerodynamiska linjerna och LED-belysningen skapar en harmonisk mix av form och funktion. Fokuset på detaljer i designen, från de släta dörrhandtagen till det dynamiska gallret, visar Hondas engagemang för att tänja på gränser och utmana designnormerna för hur en elbil kan se ut.

En interiör som förhöjer körupplevelsen

När du kliver in i Honda e:Ny1 möts du av en miljö som är lika innovativ som inbjudande. Den rymliga och genomtänkta interiören förenar sömlöst teknik med komfort, och erbjuder en oöverträffad körupplevelse. Den minimalistiska instrumentbrädan har en panoramapekskärm som styr allt från navigering till underhållning, medan den digitala instrumentpanelen ger dig som förare all viktig information som du behöver på ett ögonblick. Med premiummaterial, intelligenta förvaringslösningar och anpassningsbar integrerad belysning sätter e:Ny1 en ny standard för moderna elbilar.

Så varför Honda e:Ny1?

Anslutningar är lite av navet i Honda e:Ny1-upplevelsen. Bilen interagerar autonomt med smartphones, vilket gör att du som förare kan komma åt en rad funktioner på distans, från förvärmning av kabinen till att kontrollera batteristatus. Dessutom stöder e:Ny1 trådlösa uppdateringar, vilket säkerställer att drivrutiner alltid har de senaste mjukvaruförbättringarna och funktionerna.

Hållbarhet är ett annat nyckelfokus för Honda e:Ny1. Med sin effektiva batteriteknik och regenerativa bromssystem minimerar bilen energiförbrukningen och minskar dess koldioxidavtryck. Hondas engagemang för hållbarhet sträcker sig bortom själva fordonet, och företaget samarbetar aktivt med leverantörer av förnybar energi för att erbjuda laddningsalternativ som drivs av rena energikällor.

Honda e:Ny1:s urbana anpassningsförmåga är ännu en utmärkande egenskap. Med sin kompakta storlek och smidiga hantering är bilen perfekt lämpad för att ta sig fram i både stad som landsbygd.

Vi reserverar oss för felskrivningar, för dagsaktuell information om bilen kontakta oss eller din bilhandlare.  

Förmånlig billeasing för företagare genom Wasa Kredit

 • Du får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet.
 • Du kan byta leasingbil när du vill under löptiden.
 • Rabatt på bränsle och däck.
 • En fördelaktig bilförsäkring.
 • Märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.