Leasa Ford Kuga

Ford Kuga representerar en ny era av stil, effektivitet och komfort. Det är en SUV utformad för att möta vardagens behov, med en perfekt balans mellan prestanda och elegans.

I Ford Kuga får du modern teknik och komfort. Ford Kuga är inte bara en bil – det är en förlängning av din mobila livsstil, designad för att möta kraven från dagens dynamiska och medvetna bilförare.

Ford Kuga laddhybrid kombinerar en eldriven motor och en 2,5-liters Duratec-bensinmotor, vilket ger 225 hk och CO2-utsläpp på endast 22 g/km (WLTP). Med en elräckvidd på upp till 65 kilometer kan korta resor göras helt utan utsläpp. För längre sträckor tar bensinmotorn över, medan regenerativ bromsning hjälper till att ladda batteriet. Du kan välja att köra antingen på enbart el eller bensin, eller en kombination för effektivitet och flexibilitet.

Formspråk med attityd

Ford Kugas design är en blandning av kraft och elegans. Dess slående front och smidiga linjer ger ett modernt och professionellt uttryck. De senare uppdateringarna har lett till en djärvare look med skarpare strålkastare och en än mer framträdande grill. LED-strålkastarna och den uppdaterade bakdelen, inklusive bakljus och bakre stötfångare, bidrar till en modernare och ett mer robust utseende. Som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionella, vilket bidrar till en säkrare körupplevelse.

Inspirerande interiör

Interiören i Ford Kuga är rymlig och välutformad, med högkvalitativa material och en layout som maximerar komfort och funktionalitet. Sätena är ergonomiskt designade för att erbjuda stöd under långa resor, och det stora bagageutrymmet gör Kuga idealisk för affärsresor.

Interiören har också förbättrats med en stor 13,2-tums pekskärm och Fords senaste Sync 4 infotainmentsystem, vilket innebär en betydande uppgradering av användarupplevelsen.

Bilspecifikationer

Avser plug-in hybridversionen.

 • Effekt motor: Cirka 222 hk
 • Förbrukning och CO2: Utsläpp från 23 g CO2/km (WLTP)
 • Räckvidd/el: Mellan 46-64 km på enbart elektrisk kraft
 • Transmission: Kontinuerligt variabel transmission (CVT)
 • Drivning: Tvåhjulsdrift (4x2)

Observera att dessa specifikationer kan variera beroende på marknad och modell.

Standardutrustning

Ford Kuga kommer med en omfattande standardutrustning som bland annat inkluderar:

 • 8-tums pekskärm med SYNC 3 infotainmentsystem
 • Apple CarPlay och Android Auto
 • Trådlös laddning för smartphones
 • Elektrisk baklucka
 • Automatisk klimatkontroll
 • Nödbromssystem med fotgängarigenkänning

Varför ska du välja Ford Kuga?

Ford Kuga erbjuder en perfekt balans mellan prestanda, komfort och teknik, vilket gör den till ett idealiskt val för både dig som företagare och privatperson. Dess avancerade säkerhetsfunktioner, tillsammans med en effektiv motor och en rymlig interiör, gör den till en mångsidig SUV som passar för både stadskörning och längre affärsresor.

Med dess moderna design och omfattande utrustning är Ford Kuga en bil som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna på en modern bil.

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

 • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
 • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
 • får rabatt på bränsle och däck
 • får en fördelaktig bilförsäkring

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.