Leasa Fiat 500 Electric

En av de mest populära bilarna just nu. Designen känns bekant men förvänta dig en helt ny bil full av körglädje och ny teknik.En imponerande effektiv, liten och smidig, elbil. Med en räckvidd på 320 kilometer når du dina mål och körglädjen är lika stor på landsvägen som vid stadskörning. Fiat har lekt fram en ny och modern design utan att överge bilens retrorötter. Den andas kvalitet och är fylld med senaste tekniken beroende på vilken nivå du vill lägga dig på i dina tillval.

Bilfakta

  • Räckvidd: 320 kilometer vid blandad körning.
  • Elmotor: 118 hästkrafter, som driver på framhjulen, 94 hk i instegsmodellen Action.
  • Batteri: 42 kWh i de mer avancerade versionerna, 23,8 kWh i instegsmodellen Action. Du kan snabbladda i 5 minuter och komma 50 kilometer på laddningen.

Älskad design i ny och modern förpackning

Även fast designen vilar tryggt i den ikoniska utformningen som vi alla känner så väl till, finns här en udd. Här finns de nya strålkastarna och stötdämparna. Du kan dessutom köpa Fiat i cabversion, med ett tak som du smidigt och enkelt fäller bak de varmare dagarna.

De större designförändringarna framkommer mer i bilens interiör. Där paketeras användbar teknik och funktionalitet i eleganta skärmar och instrumentpaneler, samt ett responsivt infotainmentsystem som både gläder och underlättar.

500 Electric – en rymligare bil

Att Fiat 500 Electric är en elbil som har sitt platta batteri i golvet öppnar för ytterligare körkomfort. Bilen är rymligare och flirtar med känslan av en större bil, inte minst för att den är så tyst vid körning. Sen får man inte glömma att det ändå är en liten bil med sina dryga 3,6 meter, så utrymmet i baksätet och bagaget (185 liter) är ungefär lika stora som tidigare.

Fiat 500 Electric är lätthanterlig och svarar snabbt på dina manövrer, med en tight svängradie. Det nya begreppet Sherpa-Mode kommer att i framtiden trigga känslor av trygghet då det aktiverar bilens energisparainställningar. Du får visserligen sakta ner avsevärt och leva utan ac och övrig klimatanläggning, men du kommer fram som du ska.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. 

Förmånlig billeasing för företagare genom Wasa Kredit

  • Du får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet.
  • Du kan byta leasingbil när du vill under löptiden.
  • Rabatt på bränsle och däck.
  • En fördelaktig bilförsäkring.
  • Märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.