Leasa BMW 530e Touring

BMW 530e touring kombinerar det bästa av två världar: den välkända designen från BMW 5-serien och den praktiska funktionaliteten som kännetecknar en kombi, allt detta medan den tar till vara på fördelarna med hybridteknik.

Under skalet på BMW 530e touring döljer sig en 2,0-liters fyrcylindrig turboladdad bensinmotor som ger 288 hästkrafter och 420 Nm i vridmoment. Motorn kompletteras av en elmotor, vilket gör bilen särskilt smidig i låga hastigheter, som i stadstrafik. Tillsammans ger de en sammanlagd effekt på 292 hästkrafter.

BMW 530e Touring representerar en framtid där teknologi och design går hand i hand för att skapa en bilupplevelse som är både praktisk och njutbar. Central i denna teknologiska framtoning är BMWs eDrive-system, som sätter en ny standard för hybridteknik. Systemet kombinerar bensin- och elmotortekniken, vilket säkerställer att bilen kan leverera prestanda samtidigt som den bibehåller en hög bränsleeffektivitet. Resultatet? En körning som är silkeslen i stadsförhållanden med elmotorns tysta drift, samtidigt som den kan växla upp och utnyttja bensinmotorns kraft när det krävs, vilket ger den där äkta BMW-körglädjen.

Dessutom introducerar BMW 530e Touring BMW Live Cockpit Plus, en instrumentpanel med interaktiv skärm som anpassar sig efter förarens behov. Med integrerad navigation kan föraren få realtidsinformation om trafik, väder och andra viktiga data, vilket gör varje resa både smidigare och säkrare. Elektriska framsäten ger föraren och passageraren möjlighet att justera sin sittställning med en knapptryckning, vilket ger optimal komfort även på längre resor. Allt för att sätta föraren i centrum.

Miljömedvetet val och elegant design

BMW 530e touring imponerar inte enbart med sin avancerade teknik. Tack vare en ren elektrisk körsträcka på upp till 51,5 kilometer och CO2-utsläpp på endast 42 g/km i officiella tester, positionerar den sig starkt som ett miljömedvetet val. Bilen kombinerar på ett skickligt sätt klassisk elegans med nutida detaljer. Den utökade hjulbasen bidrar till en stabilare körkänsla, medan unika designelement och de karaktäristiska BMW-linjerna fulländar bilens estetiska uttryck.

En interiör i klass med de bästa

Inuti BMW 530e touring väntar en kombination av lyx och funktionalitet. Den rymliga interiören kompletteras med förarorienterad design, material av hög kvalitet och genomtänkta detaljer. Den senaste inom bilteknik, inklusive BMW Live Cockpit Professional med navigation och delvis elektriska framsäten, höjer upplevelsen ännu mer.

BMW 530e touring – ett självklart val för den medvetne

BMW 530e touring är mer än bara en bil – den är ett uttryck för framtidens körglädje. För dig som söker en harmoni av stil, teknik och hållbarhet finns få alternativ som mäter sig med denna laddhybrid. Den representerar en framtid där du inte behöver kompromissa mellan prestanda och miljömedvetenhet..

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

  • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
  • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
  • får rabatt på bränsle och däck
  • får en fördelaktig bilförsäkring

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.