Leasa Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeos första suv är en spännande nykomling bland utbudet av leasingbilar. Ta en titt på Stelvio som mer ser ut som en sportbil än en traditionell crossover.

Alfa Romeo StelvioMotor Verso, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons

Om du är intresserad av att leasa en suv som nästa företagsbil kan Stelvio från Alfa Romeo vara ett intressant val. Stelvio är biltillverkarens allra första suv, en spännande nykomling bland utbudet av leasingbilar.

Med dryga hundra år i branschen vill Alfa Romeo visa att även de kan producera en suv som lever upp till moderna förares önskemål på design och körglädje. De har använt sin kunskap och erfarenhet från sportiga sedan-modeller till att bygga en suv. Namnet Stelvio kommer från Italiens högsta bergspass och den nya suven är framtagen i Alfa Romeos utvecklingscenter i Modena.

Kraftfullt formspråk

Stelvio är designad med kraftfulla hjulhus som gör att bilmodellen mer påminner om en sportbil än en traditionell crossover. Proportionerna utmärker sig genom att det bakre överhänget är längst i klassen, det främre kortast i klassen samt även den höga körställningen.

Enligt Alfa Romeo är Stelvio en sensuell och kraftfull SUV-modell som både skapar körglädje och ger föraren en känsla av stolthet. Modellen ingår i en satsning på sju nya bilmodeller som alla byggs med en bakhjulsdrift som Alfa Romeo kallar Giorgio-arkitekturen. Det innebär lättviktsteknik, bränslesnål motor byggd i aluminium och kardanaxel i kolfiber. Viktfördelningen är jämn, ger snabb styrning och åttaväxlad automat är standard i leasingbilen.

Tekniskt säker och smidig 

HDC (Hill Descent Control) är standard i leasingbilen. HDC bromsar varje hjul individuellt vilket hjälper föraren att hålla en jämn hastighet även i nedförsbackar samt på hala underlag. Även autobroms med fotgängarigenkänning ingår samt döda-vinkel-varning och en enkel filkörningsassistent med varning.

En detalj värd att nämna är att munstyckena sitter direkt på torkbladen vilket ger effektivare vindrutespolning. Infotainment-systemet, 8,8-tumsskärm, styrs även via en styrratt i mittkonsolen.

Stelvio är en rymlig suv. Fram i bilen är det gott om plats i alla riktningar och i baksätet är benutrymmet väl tilltaget. Lastutrymmet är djupt och håller 525 liter. Totalt sett är Alfa Romeo Stelvio en intressant leasing- och företagsbil att titta närmare på.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.