Leasa Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid

I en fordonsindustri i ständig utveckling har Alfa Romeo ännu en gång levt upp till förväntningarna med sin senaste skapelse: Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid (PHEV).

Genom att kombinera toppmodern teknik, en iögonfallande exteriör och en noggrant utformad interiör är Tonale PHEV redo att revolutionera sättet vi uppfattar prestanda och hållbarhet.

Bilspecifikationer

Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid (PHEV) har följande specifikationer:

 • Motoreffekt: Den har en total effekt på 280 hästkrafter. Den nya plug-in-hybriduppsättningen kombinerar en 180-hästkrafters turboladdad 1,3-liters inline-fyra som driver framhjulen med en 121-hk elektrisk motor.
 • Räckvidd: Tonale PHEV Q4 blir den mest effektiva Plug-in Hybriden i sin klass, med räckvidd i elektriskt läge på upp till 82 kilometer vid stadskörning och upp till 69 kilometer i blandad körning. Den har också ett påstått elektriskt räckvidd på över 80 kilometer på WLTP urban cykel, och mer än 600 kilometer av total räckvidd när man använder båda kraftkällorna.
 • Co2-utsläpp: Bilen har endast 26-33 g/km CO2-utsläpp i den kombinerade WLTP-cykeln.

Observera att dessa siffror kan variera beroende på körförhållanden och hur ofta batteriet laddas.

Teknologisk udd med innovativ batterilösning

I hjärtat av Tonale PHEV finns en innovativ batterilösning som förenar kraft och effektivitet. Det avancerade laddhybridsystemet integrerar sömlöst ett högkapacitetsbatteri med en effektiv bensinmotor, vilket möjliggör en helt elektrisk räckvidd som uppfyller kraven för stadskörning samtidigt som den garanterar en trygg körupplevelse på längre resor. Hybridlösningen minskar inte bara utsläppen utan sänker också bränsleförbrukningen avsevärt, vilket ger en win-win-situation både för föraren och miljön.

En blandning av elegans och dynamik

Alfa Romeo Tonale PHEVs utsida fångar dig redan vid första anblicken med sina eleganta linjer, djärva konturer och en omisskännlig Alfa Romeo-grill som inger en sofistikerad känsla samtidigt som den är sportig. De noggrant skulpterade proportionerna på fordonet skapar en aura av dynamik, medan LED-belysningen integreras med designen och ger ett bilen ett djärvare uttryck. Tonale PHEV är en harmoni av italiensk stil och futuristisk design.

Interiör med lyx kombinerat med innovation

Kliver du in i Tonale PHEV hittar du en fristad av lyx och smarta lösningar. Insidan av denna bil utgör den perfekta fusionen av premiummaterial, högklassigt hantverk och modern teknik. Med en förarcentrerad förarplats, intuitiva kontroller och ett användarvänligt infotainmentsystem är varje aspekt av interiören utformad för att höja din körupplevelse. De ergonomiskt utformade sätena, stämningsbelysningen och de noggrant valda detaljerna i Tonale PHEV:s vittnar om Alfa Romeos engagemang för excellens.

En framtidsbil i punkter

 1. Prestanda och effektivitet: Tonale PHEV:s hybridkraftkälla kompromissar inte bort prestandan. Elmotorn och bensinmotorn samarbetar för att ge en effektiv acceleration samtidigt som de upprätthåller ett miljömedvetet avtryck.
 2. Helt elektrisk stadskörning: Njut av utsläppsfri stadskörning med Tonale PHEV:s läge för enbart eldrift, vilket sparar både miljön och dina bränslekostnader.
 3. Italiensk designarv: Tonale PHEV är en inkarnation av Alfa Romeos designarv, som blandar stil, elegans och innovation på ett sätt som endast italienskt hantverk kan uppnå.
 4. Avancerad anslutning: Förbli ansluten på resande fot med de senaste infotainment- och anslutningsfunktionerna, och se till att du alltid har kontroll och underhållning.

Kort sagt, med Alfa Romeo Tonale PHEV får du det bästa av två världar.

Nyfiken på Alfa Romeo Tonale PHEV?

Boka en provkörning och upplev Alfa Romeo Tonale PHEV  på vägarna. Behöver du hjälp att räkna ut förmånsvärde, basbelopp samt restvärde för ditt företag? Kontakta oss direkt eller lägg en offertförfrågan så hör vi av oss till dig.

Vi reserverar oss för felskrivningar. För dagsaktuell information om bilen, kontakta oss eller din bilhandlare. 

Förmånlig billeasing för dig som företagare 

Att leasa bil genom Wasa Kredit är både förmånligt och smidigt, du 

 • får en personlig kontaktperson med lång branscherfarenhet
 • kan byta leasingbil när du vill under löptiden
 • får rabatt på bränsle och däck
 • får en fördelaktig bilförsäkring

Vi är dessutom märkes- och leverantörsoberoende, du väljer bil själv.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.