Starweb

Vi har jobbat med e-handel i mer än 20 års tid och vi vet vad vi håller på med. Vår ambition är att du ska samla alla delar av din e-handel hos oss – från plattform till design och digital marknadsföring.

Om Starweb som e-handelsplattform

På Starweb brinner vi för att hjälpa dig skapa en sömlös köpupplevelse – oavsett din bransch, storlek eller erfarenhet. Vi ger dig verktygslådan du behöver för att dina kunder ska känna att det är enkelt att handla hos dig i köpprocessens alla led, oavsett om du tar ditt första steg på din e-handelsresa eller är en etablerad grossist.

Vi förstår även att tid är värdefullt. Därför vill vi att dina kunders upplevelse ska vara så smidig som möjligt, vilket vi gör genom att integrera smarta lösningar som minskar ditt manuella arbete. Det gör att du kan fokusera mer på det som verkligen betyder något – att hjälpa dina kunder hitta produkter och tjänster de älskar.

Läs mer på Starwebs hemsida

Så installerar du vår checkout

Som partner till Starweb kan du erbjuda faktura, leasing och hyra direkt i kassan med vår betallösning. Det krävs bara två steg för att börja använda checkouten: 

1

Kontakta oss för att skapa ett konto.

2

Prata med din kontakt hos Starweb för att aktivera Wasa Kredit Checkout.

Vi hjälper dig komma igång

Vill du erbjuda finansiering i e-handeln men är osäker på hur ni ska börja eller hur implementationen går till? Fyll i formuläret så bokar vi ett möte där vi demonstrerar e-handelskassan och går igenom det tekniska.