Litium

Litium är en skalbar e-handelsplattform för företag som strävar efter att nå nya höjder med sin onlineaffär. Baserad i Skandinavien, designat för världen.

Om Litium som e-handelsplattform

 

Litium är en molnbaserad e-handelsplattform som är utformad för att möta de unika behoven hos företag inom både B2B- och B2C-segmenten. Plattformen erbjuder en rad anpassningsbara funktioner som hjälper företag att accelerera sin produktförsäljning, snabbt skala upp sin verksamhet, nå nya marknader och samtidigt skapa marknadsledande kundupplevelser.

Litium anpassas för att stödja företag i deras tillväxtambitioner, oavsett om de strävar efter att optimera sin nuvarande e-handel eller att expandera till nya globala marknader. Med funktioner som headless commerce och integrerade PIM- och CMS-lösningar, möjliggörs flexibilitet och anpassningsförmåga för att kunna reagera snabbt på marknadsförändringar.

Dessutom garanterar Litium en hög nivå av prestanda och säkerhet, vilket stärker företagens förmåga att hantera stora trafikvolymer och försäljningstoppar. Plattformens moderna, molnbaserade teknik erbjuder också en attraktiv Total Cost of Ownership (TCO), vilket gör Litium till en kostnadseffektiv lösning för företag som siktar på långsiktig och hållbar tillväxt.

Läs mer på Litiums hemsida

Så installerar du vår checkout

Som partner till Litium kan du erbjuda faktura, leasing och hyra direkt i kassan med vår betallösning. Det krävs bara två steg för att börja använda checkouten: 

1

Kontakta oss för att skapa ett konto.

2

Prata med din kontakt hos Litium för att aktivera Wasa Kredit Checkout.

Vi hjälper dig komma igång

Vill du erbjuda finansiering i e-handeln men är osäker på hur ni ska börja eller hur implementationen går till? Fyll i formuläret så bokar vi ett möte där vi demonstrerar e-handelskassan och går igenom det tekniska.