WooCommerce

Med WooCommerce får du en anpassningsbar open source-plattform. Som plugin för WordPress kan du skapa en skalbar e-handel med säkra betalningar. Vår betallösning finns färdig att koppla på.

Om WooCommerce som e-handelsplattform

WooCommerce erbjuder en plattform som enkelt går att anpassa efter dina behov, oavsett om du är en startup eller ett väletablerat företag. Den är enkel att utveckla och integrera med andra tjänster. Du kan komma i gång med säkra betalningar från start och välja bland många integrationer för att erbjuda kunderna flexibla betalningar.

Plattformen har många automatiserade funktioner som gör att du sparar värdefull tid. Dessutom kan du hantera webbutiken på språng genom WooCommerce Mobile App för iOS och Android. 

partner woocomerce

Så installerar du vår checkout

Vår checkout finns tillgänglig som integration för WooCommerce. Det krävs bara två steg för att börja använda betallösningen: 

1

Kontakta oss för att skapa ett konto.

2

Besök Wasa Kredit på Wordpress plugin-sida för att läsa mer om installation och aktivering av Wasa Kredit Checkout.

Vi hjälper dig komma igång

Vill du erbjuda finansiering i e-handeln men är osäker på hur ni ska börja eller hur implementationen går till? Fyll i formuläret så bokar vi ett möte där vi demonstrerar e-handelskassan och går igenom det tekniska.