Magento

Magento är en av de största plattformarna med stor flexibilitet att styra funktionalitet och design på din webbutik. Vår checkout-lösning finns tillgänglig som plugin.

Om Magento som e-handelsplattform 

Magento är en e-handelsplattform från Adobe som erbjuder skalbara e-handelslösningar som hjälper dig lyckas online. Plattformen har många användarvänliga funktioner som gör det enkelt att bygga personifierade köpresor utan behov av utveckling. 

Läs mer om Magento på Adobes webbplats

Information om Magento 1

Den 30 juni 2020 slutade Magento supportera Magento 1.x för alla commerce och open source-versioner. Om din webbutik körs med Magento 1.x som plugin funkar fortfarande med vår betallösning. Läs mer om förändringarna på Adobes hemsida

partner magento

Så installerar du vår checkout

Som partner till Magento kan du med vår betallösning erbjuda leasing och hyra direkt i kassan. Det krävs bara två steg för att börja använda checkouten: 

1

Kontakta oss för att skapa ett konto.

2

Läs den här dokumentationen för aktivering av Wasa Kredit Checkout för Magento 2.x.

Vi hjälper dig komma igång

Vill du erbjuda finansiering i e-handeln men är osäker på hur ni ska börja eller hur implementationen går till? Fyll i formuläret så bokar vi ett möte där vi demonstrerar e-handelskassan och går igenom det tekniska.