Leasa Citroën ë-C4

Citroëns nya modell ë-C4 bygger vidare på märkets elektriska resa och står för högklassig komfort, stor flexibilitet och rogivande körning helt utan störningar eller vibrationer.

Kontakta mig för offert

Månadskostnad

5 460 kr + moms

Priset är endast giltigt vid finansiering genom Wasa Kredit och kan skilja sig beroende på tillvalspaket. Erbjudandet vänder sig till dig som har företag. Lämna dina uppgifter här så kontaktar vi dig för en skräddarsydd lösning. 

Till kontaktformulär

  • Citroën ë-C4
  • Effekt motor 100 kW
  • Förbrukning 15,6 kWh/100km blandad körning (WLTP)
  • Räckvidd/el 350 km (WLTP)
  • Co2 0 g/km (WLTP)
  • Skatt 360 kr
  • Förmånsvärde från 2 409 kr netto/månad med 50 % marginalskatt (från 1/1 2024)
  • 1:a hyra 82 000 kr ex. moms
  • Försäkring Ingår

Leasa elbilen Citroën ë-C4

Upplev maximal körglädje med nya Citroën ë-C4. Den helelektriska drivlinan innebär körning med tyst eldrift och smidiga rörelser helt utan vibrationer i bilen. 

Citroëns nya modell bygger vidare på den elektriska resa bilmärket har påbörjat där eleganta linjer möter styrkan och kraftfullheten hos en SUV. 

En ny dimension av komfort

Högsta komfort garanteras för samtliga i bilen. Du får en 100 procent eldriven körupplevelse med teknisk och modern mobilitet. Anpassa och personifiera din körning mellan tre körlägen – Normal, Eco och Sport. Ett omedelbart tillgängligt vridmoment ger den perfekta kombinationen av hög prestanda och mjuk körning. Med Citroën ë-C4 kan du luta dig tillbaka och koppla av helt utan buller, vibrationer och motorljud. 

Smidiga rörelser, en mjuk fjädring och bekväma säten höjer komforten till max. Fjärrprogrammering av olika tjänster underlättar körningen ytterligare och ger sinneslugn.

Snabb laddning och smarta tjänster

Med ë-C4 får du en elektrisk räckvidd på upp till 350 km enligt WLTP. Spara pengar på låga mil- och servicekostnader och ladda batteriet till 80 procent på bara 30 minuter. Du väljer själv hur du vill ladda – med en laddbox i hemmet eller på en laddstation. 

Med en 10” pekskärm med intuitiva gränssnitt kan du enkelt se information om energiflödet och anpassa funktioner efter dina önskemål. För att göra det ännu smidigare finns en lampa i laddningsluckan som gör att du visuellt kan följa laddningsförloppet. Du kan även kontrollera laddningsstatus, följa och schemalägga laddningen direkt i appen MyCitroën.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.