Leasa NIO

NIO är ett kinesiskt elbilsmärke som grundades 2014 av William Li. Företaget har snabbt fått ett rykte om att producera högpresterande elfordon som är både tekniskt avancerade och stilfullt designade.

En av nyckelfunktionerna i NIOs bilar är deras batteriteknik. Man använder nämligen ett utbytbart batterisystem, vilket innebär att föraren kan byta ut det tomma batteriet mot ett fulladdat på en NIO "Power Swap"-station i stället för att behöva ladda det. Detta gör laddningen av en NIO-bil mycket snabbare och bekvämare än med traditionella elbilar.

Utöver sin batteriteknik är NIO även känt för sina avancerade autonoma körfunktioner. NIO-bilar kan navigera genom trafiken, parkera sig själva och till och med plocka upp och släppa av passagerare utan någon egentlig interaktion av föraren. Samtliga bilar har en unik stil med bland annat integrerade dörrhandtag och futuristisk LED-belysning. 

Trots att det är ett relativt nytt varumärke har NIO redan tagit sin plats på elbilsmarknaden. NIOs framgångar kan tillskrivas dess fokus på innovation och teknik, samt engagemanget för hållbarhet och att minska fordonsindustrins koldioxidavtryck.

Sammantaget är NIO ett varumärke hålla koll på, det här är ett bilmärke som är redo att göra ett ordentligt avtryck på elbilsarenan.

Leasa NIO med förmånliga villkor

Vi hjälper dig att upphandla leasingbil till bra villkor oavsett vilket fordon eller märke du är intresserad av. Nedan ser du några av de populäraste bilarna att leasa från NIO.