Lynk & Co

Lynk & Co gör det enkelt att ha bil. Med märkets bilmodell 01 får du en toppmodern standard med de allra senaste digitala funktionerna. Okomplicerad mobilitet är deras ledord.

Lynk & Co

Nästa nivå av standard

Lynk & Co vill förändra framtidens mobilitet med smidiga lösningar som är okomplicerade och hållbara. Bilmärkets modell 01 är en fullutrustad high-tech bil, både som elektrisk laddhybrid och elhybrid. Plug-in hybriden har en räckvidd på 69 km på ren eldrift. 

Panoramatak, parkeringsassistent och ljudsystem i premiumklass. Det är bara några av alla funktioner som är standard i 01. Med en digital nyckel i smartphone slipper du dessutom leta runt efter nycklarna och kan enkelt dela med andra. 

De smarta funktionerna har gett 01 högsta betyg i säkerhetstester och gör bilägandet mer glädjefyllt. Dessutom får du lägre kostnader och bidrar till hållbar mobilitet genom möjligheten att låna ut bilen till vänner och familj eller i Lynk & Co:s community. 

Tjänster för problemfritt bilägande

Lynk & Co har flera tjänster som gör det smidigare och säkrare att köra bil. Med 01 kan du förvänta dig den senaste tekniken med inbyggd bildelningsplattform och appar i bilen. Att ha bil har aldrig varit enklare.

Med en däckbytestjänst kör du säkert oavsett årstid och slipper ta hand om förvaring. När det är dags för underhåll får du bilen hämtad till verkstaden. Tar servicen längre tid än en dag får du en tillfällig bil. 

En hälsokontroll genomförs varannan vecka via molnet för att kunna förutse behov av reparationer och underhåll. Med de senaste programvaruuppdateringarna direkt till bilen minskar dessutom risken för driftstopp och behovet av tid på verkstad.

Leasa Lynk & Co med förmånliga villkor

Är du intresserad av att leasa en Lynk & Co? Vi hjälper dig att upphandla din nya leasingbil till bra villkor. 

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.

Intresseanmälan för billeasing

Företagsuppgifter

Är du företagskund hos Länsförsäkringar?


Uppgifter om bilen

Är objektet redan beställt?

Om objektet är beställt, bifoga beställningen här. Du kan också bifoga filer som till exempel offert från leverantör, upplupen balans- och resultaträkning och bokslut.

+ Lägg till

Wasa Kredit behandlar personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen och annan tillämplig lagstiftning och på sätt som anges i informationen "Behandling av personuppgifter" som du hittar här: www.wasakredit.se/personuppgifter.

Vi erbjuder endast leasing på nya fordon samt fordon som är högst 24 månader från första registrerings­datumet och med max 3000 mils mätarställning. För fordon som är äldre än 24 månader gäller avbetalnings­köp med flexibel löptid.