Förmåner och erbjudanden

Kreditkortet är laddat med fördelar. Tillsammans med våra samarbetspartner erbjuds du rabatt på kläder, restaurang, drivmedel, resor och mycket mer.

Aktuella erbjudanden

Nu får du rabatt när du tankar hos Preem

Nu får du som har ett kreditkort hos Wasa Kredit rabatt när du tankar på någon av Preems bemannade stationer. Just nu är rabatten 15 öre per liter men under året väntar fler kampanjer där rabatten blir ännu bättre. 

Cirkle K – 25 öre/l rabatt på drivmedel

Vi ger dig 25 öre rabatt per liter i tre månader när du ansluter ditt kort till Cirkle K, därefter 15 öre rabatt per liter. Du får även var 6:e kopp kaffe och var 6:e biltvätt på köpet. Dessutom får du fler bra erbjudanden och rabatter.

Fler förmåner med kreditkortet

Reseförsäkring

Betala minst 75 procent av din resa med kreditkortet och få ett förmånligt reseskydd som kompletterar det som finns i din hemförsäkring – och res tryggt i hela världen.

Förlängd garanti 2 år

Hemelektronik, vitvaror och hushållsapparater som går sönder efter att tillverkarens garanti har upphört, har ytterligare två års garanti om köpet är betalat med kreditkortet.

Allriskförsäkring 180 dagar

När olyckan är framme blir du glad över att kortköpet är skyddat med Allrisk 180 dagar. Försäkringen gäller vid en plötslig och oförutsedd yttre händelse samt vid stöld eller brand.

Prisgaranti 90 dagar

Försäkringen gäller i 90 dagar från inköpsdagen för varor som kostar från 1 000 upp till 5 000 kronor. Om du under denna tid hittar en likadan produkt till ett lägre pris i en annan butik ersätts du för mellanskillnaden. 

Internetköpskydd

Handla för minst 1 000 kr online och betala med kreditkortet så aktiveras en leveransförsäkring vid internetköp. Ersättning ges för tull, frakt och andra avgifter som kan uppstå i kontakt med leverantören. 

Självriskskydd vid bilbärgning

Betala drivmedel med kreditkortet så aktiveras ett självriskskydd för bilbärgning och assistans som gäller i 60 dagar. Självriskskyddet förlängs med motsvarande period varje gång du köper minst 20 liter drivmedel eller 5 kg gas.