Samla lån och krediter

Ett samlingslån kan sänka dina månadskostnader. Har du många lån och krediter hos olika kreditgivare? Ett lån ger bättre kontroll på din ekonomi.

  • Sänk dina månadskostnader
  • Bättre koll på ekonomin
  • Bättre kreditbetyg

Ansök här


Ett samlingslån kan löna sig

I räknesnurran nedan kan du se vad lånet kan kosta dig. Räntan som anges är en exempelränta. Den faktiska räntan som du erbjuds baserar vi på vår kreditupplysning och kreditbedömning. Du kan även ansöka om lån med en medsökande som också uppfyller grundkraven. Då ökar möjligheten att få lånet beviljat samt med ännu bättre villkor.

Lär dig mer om lån på låneskolan: Inför lånebeslutet

Grundkrav för ansökan

  • Du är minst 20 år.
  • Du har inga betalningsanmärkningar.
  • Du har varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år.
  • Du har stadigvarande inkomst av tjänst eller pension.

Räkna och ansök om lån direkt

kr

med exempelränta %

Mer om ränta och avgifter

Ansök

Bättre kreditbetyg

Sänk din månadskostnad med ett lån i stället för att betala många krediter. Ansök om ett lån som täcker den totala skulden av alla dina lån och krediter. Lös sedan in de dyra krediterna och upptäck att du sparar pengar. Ett lån ger även bättre kreditbetyg.

Besked direkt och pengarna på kontot inom 1-2 dagar

Fyll i din ansökan med det belopp du önskar låna samt vilken återbetalningstid du vill ha. Vi gör en kreditupplysning och du får snabbt besked med lånevillkor och den ränta som du erbjuds. 

Läs igenom avtalet och signera med Mobilt BankID. Pengarna betalas in på ditt konto inom 1-2 arbetsdagar. Om du vill kan vi även skicka avtalet med posten till dig. Skriv under, skicka tillbaka och när avtalet är hos oss igen, betalas pengar in på ditt konto inom 2-3 arbetsdagar.

Vad kostar det att samla lån?

Räntan är priset på lånebeloppet som du betalar månadsvis tillsammans med amortering och aviavgifter. En uppstartskostnad betalas vid den första månadsaviseringen. Ett tips är att använda pengarna du sparar till amortering av det nya lånet.

Gör en budgetkalkyl

Ett annat tips är att göra en budget över dina inkomster och utgifter. En kolumn för månandens inkomster och en för utgifter. Lägg in räntor och avgifter separat så ser du tydligare hur snabbt många krediter växer till höga utgifter. Det finns många smarta verktyg och appar som hjälper dig att hålla koll på ekonomin, till exempel budgetkalkylen på Hallå Konsument.

Varför betala mer än du behöver?

Den effektiva räntan hjälper dig att jämföra lån. Den visar kreditens totala kostnad, inklusive ränta, uppläggningskostnad, administrationsavgift och övriga serviceavgifter. Enligt Konsumentkreditlagen måste alla kreditgivare visa ett exempel på den effektiva räntan. Direktlånets effektiva ränta visas vid räknekalkylen och länken Mer om ränta och avgifter.

Gå till ansökan eller ring oss på 08-635 37 20 om du vill få hjälp att samla dina lån. Vi kan i vissa enskilda fall hjälpa till att lösa nuvarande lån.

Samla dina lån – ansök här