Låneskolan

Många vänder sig till oss för att förverkliga sina drömmar. Låneskolan är en guide för dig som vill lära dig mer om lån och privatekonomi.

En guide för dig som vill äga din ekonomi

Behöver du låna pengar? Då hjälper vi dig. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag att förverkliga sina drömmar med hjälp av finansiering. En stabil ekonomi byggs genom kunskap och långsiktigt tänkande. Här kan du lära dig mer om olika lån för privatpersoner.

Vad är ett lån?

Ett penninglån är ett avtal som två parter ingår, där den som lånar ansöker om en summa pengar från en annan part och förbinder sig att återbetala samma summa.

Olika typer av lån

Det finns olika typer av lån. Välj ett lån som passar dina behov och din ekonomiska situation bäst. 

Vad kostar det att låna pengar? 

Kostnaden för ett lån är uppdelat i amortering, ränta och avgifter, exempelvis uppläggnings- och administrationsavgift. 

Därför ska du välja oss

Vi ingår i länsförsäkringsgruppen och ser alltid till att du kan känna dig trygg i din kontakt med oss. Våra duktiga rådgivare hjälper dig med lösningar som utgår från dina behov och dina villkor.

Du kan träffa oss i hela Sverige

Vi finns i din närhet med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Växjö, Umeå, Örebro och kan alltid nås via e-post och mobil. Vi hjälper dig med lösningar som passar dina behov och ekonomi bäst.

Tillsammans verkar vi för en hållbar utveckling

Vi är en del av länsförsäkringsgruppen och har därmed möjligheter att påverka och driva på en hållbar samhällsutveckling på både ett lokalt och globalt plan.

Du får hjälp av kunniga rådgivare

Vi har en hel kår av rådgivare med djup och gedigen kunskap om sina respektive branschområden. Hos oss är det alltid någon som svarar i telefon.