Lån fritid

Vill du köpa en husbil, husvagn, båt, mc, skoter, ATV eller annan fritidsprodukt? Vi erbjuder finansiering via våra samarbetspartner på både nya och begagnade fritidsfordon.

Vi samarbetar med många säljare av fritidsprodukter som kan erbjuda dig trygg och enkel finansiering genom oss. 

Du kan välja att betala i en takt som fungerar för dig. Vi erbjuder dig upp till 15 år om du vill låna till en större investering, en husbil, båt eller mc. Du kan låna upp till 80 procent av objektets värde, betala resten kontant eller byta in ditt gamla objekt. Lånesumman delas upp i flera avbetalningar, som fördelas över en viss period och betalas tillbaka med ränta och avgifter.

När vi är långivare till fritidsprodukten som du köper från en handlare, så är husvagnen en säkerhet för lånet. Vi äger husvagnen, båten eller skotern till dess att den är helt återbetald (äganderättsförbehåll), härefter övergår äganderätten till dig som köpare. 

Om du behöver köpa tillbehör till exempelvis husvagnen kan du ansöka om ett lån utan säkerhet. Vi erbjuder Direktlånet, ett privatlån utan säkerhet med ett lånebelopp på upp till 400 000 kronor.

Extra trygghet med låneskydd

Vi erbjuder en låneskyddsförsäkring för dig som vill vara extra trygg. På våra billån och avbetalningar av fritidsobjekt så får du låneskyddet kostnadsfritt de tre första månaderna, därefter kostar det 6,95 procent av månadsbeloppet. Vårt låneskydd kan hjälpa dig med återbetalning av ditt lån vid sjukdom eller arbetslöshet och lösa din skuld i händelse av dödsfall.

Du kan säga upp låneförsäkringen när du vill.

Ta kontakt med butiken

När du hittar en fritidsprodukt som du vill finansiera hos oss kontaktar du butiken direkt – ansökan görs hos handlaren.


Båtlån

Oavsett om du ska köpa en segelbåt eller motorbåt, finns vi här för att ge dig en trygg och enkel finansiering.

Mc-lån

Funderar du på att köpa motorcykel? Vi erbjuder dig enkel och trygg finansiering för ditt nästa motorcykelköp.

Husbilslån

Vi samarbetar med återförsäljare över hela landet som där du kan dela upp betalningen av din husbil. 

ATV-lån

Vi samarbetar med återförsäljare över hela landet som där du kan dela upp betalningen av din fyrhjuling. 

Skoterlån

Vi samarbetar med återförsäljare över hela landet som erbjuder dig valet att tryggt dela upp betalningen av din snöskoter. 

Låneskydd för bil- och fritidslån

Låneskyddsförsäkringen ger dig och din familj ett extra skydd om du blir sjuk, arbetslöshet eller avlider.